Telekineza

 

Telekineza je sposobnost uma da pomera objekte, kroz koncentraciju. Ovo je veoma napredno i trebaće vam izuzetno moćna aura. Svi mi imamo ovu sposobnost, ali zbog vekova hrišćanskog generacijskog suzbijanja moći uma, ovaj deo mozga sada je uspavan i nerazvijen. Poput učenja gimnastičkog pokreta, sa *osećajem* i korišćenjem, postajaće sve lakše i lakše vremenom, posvetom i strpljenjem.

Sve na ovoj planeti Zemlji sadrži energetsko polje ili auru, čak i neživi predmeti. Kada izvodite telekinezu, morate povezati svoju auru sa aurom objekta kojeg želite da pomerite. Od snage vaše aure će zavisiti vaš uspeh.

Vežba koja sledi pomaže pri razvijanju telekineze. Trebalo bi da ste već imali iskustva sa manipulacijom energije i trebalo bi da imate moćne čakre ruku. Kako bi ste ovo nadoknadili, Osnovna Meditacija i Jačanje Čakri na Rukama trebalo bi da budu savladane.

Ovu vežbu je najbolje izvoditi nakon meditacija moći kada vam je snažna aura.

  1. Za početak, okačite visak ispred sebe. Ovo može biti i bilo koji drugi predmet poput male olovke ili svetle loptice, kao što je ping pong loptica. Bilo šta što je malo, svetlo i glatko može poslužiti. Mora biti ispred vas, po mogućstvu preko stola, gde možete da se opustite i sednete. Okačite visak, tako da ga ništa ne dodiruje niti dolazi u fizički kontakt sa njim i tako da može da se kreće lako i slobodno.
  2. Postavite svoje ruke na oko par centimetara sa svake strane viska, tako da šake budu okrenute ka visku. Usmerite energiju kroz svoje čakre ruku.
  3. Sada pokušajte da ga odbijate i privlačite. Videćete kako vam aura odbija i privlači objekat. Jedna ruka odbija, druga privlači. Vizuališite svoju auru kako se povezuje sa auruom viska. Ne pomerajte ruke.     

 

Kada uspete da  pomerite visak, odvajajte ruke sve više i više jednu od druge.

Sledeći korak jeste da pomerite visak koristeći energiju sa vrhova prstiju. U početku, pokušajte da ga privučete energijom sa vrhova prstiju.

Poenta je da se udaljavate sve više od objekta. Sledeći korak, koji je izuzetno napredan jeste da počnete da koristite moći svoga trećeg oka i pomerate objekte povezujući svoju auru sa aurom objekta i usmeravajući ga voljom.

Nemojte se uznemiravati. Za ovo je potrebna duboka koncentracija, snažan um i aura, ali sa strpljenjem i vežbom, vreme napredovanja pri pomeranju objekata biće sve kraće i kraće. Kada naučite da koristite ovaj deo svoga mozga i ojačate ga (postajaće sve lakše i lakše), privih nekoliko puta je najteže. Ovo može da potraje nekoliko sesija, ponekad i nedelja, ali nije nemoguće.

Evo nekih praktičnih saveta:

Saveti:

  1. Definitivno pomaže sposobnost viđenja aura. Kada otvorimo svoje treće oko, ono nam daje sposobnost, ali mi moramo naučiti da koristimo ovu sposobnost da vidimo. Ovo je analogno atletici. Ukoliko osoba ima snagu i gipkost, potencijal je tu, ali sve što osoba još treba jeste pokret kako bi dobila osećaj i da trenira pokret kako bi ga telo zapamtilo. Isto je i sa umom.
  2. Počnite sa lakšim objektima. Drago kamenje poput kvarcnog kristala je super, mali su i svetli.Imaju snažnu auru.
  3. Telekinezu je najbolje izvoditi nakon meditacija moći kada vam je energija najsjajnija i najjača.
  4. Telekineza kao i svaka druga veština treba da se izvodi na dnevnim osnovama dok se ne savlada. Kako se napreduje teži predmeti trebali bi zamenjivati lakše dok se iskustvo i veština  postižu. Ja sam uspela sa metodom iznad.

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

home