Specifične Meditacije

 

Kada koristite meditacije moći za određenu svrhu, veoma je važno da pokrijete svaki aspekat toga kako želite da se energija manifestuje u vašoj afirmaciji. Na primer, kada stvarate afirmaciju da privučete novac, ukoliko samo kažete sebi da želite da privučete novac, novac može da vam dođe i čak da vam bude u rukama, ali ovo može da bude poput bankarskog blagajnika ili kasira ili novac može da pripada i bude uzet od strane druge osobe. Razumete ? Um čini upravo ono što mu se kaže da čini i ne razume pojedinosti ukoliko mu ne *kažete* TAČNO kako želite da se energija manifestuje. Um i aura uvek idu najlakšim putem bez obzira koji je put. Zbog ovoga je toliko važno da budete što precizniji sa svojim afirmacijama. Energija radi tačno ono što joj se kaže.

Afirmacije koje sam ja navela jesu samo osnovni vodič. Možete da ih koristite ili izmenite kako vam odgovara.

Još jedan primer je sa gubitkom težine. Ponavljanje sebi da želite da izgubite kile nije pametno. Zasigurno ne želite da izgubite kile kroz bolest poput raka. Važno je da kažete ‘’Gubim suvišno i ne potrebno telesno salo na veoma zdrav način’’. Vidite na šta mislim ? Ovo je veoma ozbiljno.

Sva dela moraju takođe da budu moguća da se ispolje u stvarnosti. Drugim rečima, moraju biti što više fizički moguća.

Uvek izgovarajte afirmacije u sadašnjem vremenu, jer desna hemisfera mozga ne razume buduće vreme-npr, ‘’ću’’ se nikad ne ispuni i um ne razume buduća vremena.

Kao i sa svim delima, morate imati veru i volju da to što želite će se zaista manifestovati. Želja je izuzetno važna.

Kada ste završili sa meditacijom, bez obzira za šta je meditacija- ZABORAVITE NA TO! Pustite neka samo radi i uradi svoj posao! Ne mislite i ne razmišljajte o tome jer ćete omesti energiju.

Nikada nemojte širiti pomalo svoje energije. Radite na jednom problemu po sesiji. Na što više mesta šaljete svoje energije, tim budu slabije. Energije bi trebalo usmeravati poput lasera.

Poput kompjutera, mi možemo da programiramo svoje aure/duše za određene stvari i programi će trajati kad ih jednom pokrenemo i davaće rezultate. Program će biti u auri dok ga ne uklonimo, ukoliko ikad odlučimo da ga uklonimo. S vremena na vreme možda će biti potrebno da poduprete ovo meditacijom i afirmacijama, ali će ostati u duši, čak i u budućim životima.

 

MEDITACIJA ZA PRIVLAČENJE NOVCA

MEDITACIJA ZA ZAŠTITU

MEDITACIJA ZA GUBITAK TEŽINE

construct2

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

home