Astralno Spajanje Svesti

 

*Kada ste završili sa spajanjem sa ljudskim bićem ili životinjom, budite sigurni da ste očistili svoju auru i čakre potpuno jer njihove misli i verovanja mogu preći na vas. Uvek birajte zdravo biće ako ste novi u ovome, bilo da je to biljka ili ljudsko biće.

 

Meditacija Jedan:

  1. Izaberi neki objekat, ovo može biti kristal, sto – bilo šta u tvojoj sobi. Početnici bi trebali da počnu sa nekim objektom koji je ceo od istog materijala, kao kamen ili kocke za igru.
  1. Smestite se udobno i uđite u stanje transa.
  1. Pogledajte u objekat pred vama na minut ili dva i onda zatvorite oči. Zamislite objekat.
  1. Sada povećajte objekat toliko da bude dovoljno veliki za vas da možete da uđete u njega u svom umu.
  1. Postanije jedno sa objektom i otvorite svoja astralna čula. Šta vidite, čujete, mirišete, osećate? Da li je toplo ili hladno unutra? Koja osećanja osećate? Ako je objekat na stolu ili na tvrdoj površini, *osetite* tu površinu.

 

Meditacija Dva:

Uradite isto kao u predhodnoj, samo ovoj puta koristite biljku. Ovo može biti drvo ili čak i vlat trave. Ako nemate kućne biljke, možda bi ste želeli da uradite ovu vežbu napolju. Bitno je da je biljka živa.

U vežbi sa biljkom, *oseti* zemlju kroz korenje biljke. Kako se ova biljka oseća u odnosu prema drugim biljkama oko nje, ako je napolju?

 

Meditacija Tri:

Sad, uradi isto kao u predhodnoj, ali ovog puta stopi se sa nekom životinjom. Možete zamisliti ovu životinju ako niste bilizu neke zivotinje. Ako imate kućne ljubimce, onda izaberite nekog od njih i stopite se sa svojim ljubimcem. Gledajte kroz njegove/njene oči, čujte kroz njene/njegove uši; osetite pod ili zemlju pod njegovim/njenim stopalima. Kako se oseća telo vašeg ljubimca? Da li je toplo? Hladno? Gladno? Sta vaš ljubimac miriše u ovom okruženju? Upotrebite njegov/njen nos. Šta je u umu vašeg ljubimca? Životinje razmišljaju u vizijama.

 

Meditacija Četri:

Sada, učini predhodno sa osobom koju poznaješ. Možeš izabrati drugu osobu za svaki dan. Misli njihovim umom.

 

Šta ove vežbe čine:
Mnogo toga. One su *vrlo* bitne. Kada su savladane, vežbe iznad će vam dati veštine da:

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

home