Satanizam i Meditacije Moći

 

Meditacije moći predstavljaju duhovno pročišćavanje kuće tako reći. Kada počnete sa programom meditacija moći, možete očekivati određene potisnute emocije da se manifestuju i ibiju na površinu poput besa, mržnje, tuge, šta god. Možete se zateći kako vam se po glavi vrzmaju uznemiravajuće misli i osećanja za koje niste sigurni šta ih uzrokuje. Ovakvo stanje može da traje i do godinu dana ili više zavisno od intenziteta kojim su te emocije bile potisnute u mlađim danima. Mnogi od nas ih se ni nesećaju, no naši umovi se sećaju. Vremenom potisnute emocije biće pročišćene i duša će moći da napreduje i bude slobodnija. Pronaćićete unutrašnju ravnotežu i mir.

Učenje je nešto drugo. Satanizam je intenzivan i za mnoge, prihvatanje Satanizma jeste prvi put pronalaženja sebe, svoje suštine. Kada individua uvidi godine provedene kao duhovni rob, bez ličnih prava i kada postane svesna  godina nepotrebnih zlostavljanja, moguće je da će osetiti snažan bes i druge emocije. Ovo je sasvim normalno i zdravo. Samo iskalite sve napolje na konstruktivan način. Ovo je vreme unutrašnje promene i pročišćenja; lečenja. Vremenom, doći će unutrašnji mir i ravnoteža. Koliko dugo individua prolazi kroz ovaj proces zavisi od nje. Pišem ovo kako bi svi, naročito novajlije znali da je ovo sasvim prirodno i normalno.

Vremenom, svi mi dođemo na svoje i oslobodimo se indoktrinacije i intenzivnog programiranja kome mnogi robuju. Ne postoji ništa veličanstvenije i lepše od slobodnog uma, jer jedino tada možemo uistinu napredovati i spoznati sebe – nismo više ono šta se očekivalo od nas ili nam je rečeno da budemo.

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

home