Regresija Prošlih Života

 

Za ovu vježbu je potrebna duboka relaksacija.
Lezi u udobnu poziciju.
Trebao bi početi sa disanjem do šest,
držanjem daha do šest
i izdisajem do šest.
Radi to nekoliko puta dok se ne osjećaš opuštenim i dok ne osjećaš tijelo. Povuci svu svoju pažnju na unutra i iza, i dobij osjećaj padanja. Samo se pusti, i osjećaj padanja će se manifestirati. Za neiskusne, ovo bi vas moglo malo zavriti. Ako se osjećaš stvarno ne udobno samo se koncentriraj na prednji dio tijela i prestat će. Što dublji je pad, dublji je trans i lakši jer rad s umom.

Kad dosegneš duboki trans, vizualiziraj se kako hodaš do vrata u svom umu. Dok hodaš do vrata, reci sebi da, kada prođeš kroz ta vrata, ući ćeš u svoj prošli život. To bi trebao biti život prije ovoga sadašnjeg. Prođi kroz vrata, pogledaj okolinu.

Da bi otišao u nekoliko prošlih života, samo vizualiziraj vrata i reci sebi da ćeš vidjeti regresiju koju god želiš. Da bi otišao naprijed u prošlim životima, zaželi da hoćeš vidjeti određeni dio tog života ili godinu. Uzmi vremena da bi razgledao i pitao svoj um pitanja. Da bi otišao dalje kroz svaki prošli život, zaželi da ideš unazad govoreći svome umu da te odvede dok se ne možeš regresirati dalje, i opet, prođi kroz još jedna vrata, govoreći sebi da ćeš vidjeti život prije ovoga koje sada gledaš. Da bi išao naprijed, u slijedeći život - koristi istu tehniku, ali budi svjestan da je to jedna od mnogo mogućih budućnosti. Da bi se vratio, vrati se kroz vrata u sada.

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

home