Priroda Duše

 

Postoji sub-atomski deo, otkriven tokom 1956 godine, koji se naziva neutrino. Ovaj deo, zbog svoje izuzetno male veličine, i neuhvatljive prirode jeste težak naučnicima za proučavanje. 9/10 univerzuma kojeg nedostaje smatralo se da je nadoknađeno neutrinima i pojedinim delovima poput neutrina. Iako neutrini imaju masu, prolaze kroz materiju. Procenjeno je da bi neutrino sa sunca imao dobre izglede da prodre kroz olovo debljine od Zemlje do najbliže zvezde bez sudaranja sa nečime.

Skoriji razvoji u fizici, astronomiji, i neurologiji pružaju neočekivana otkrića u razumevanju fizike i paranormalnih fenomena. Atomi naših fizičkih tela sadrže mnoštvo finih i brže vibrirajućih neutrinoa i delova poput neutrinoa. Ove fine i brže vibrirajuće čestice čine suštinu duše, koja je spojena sa našim fizičkim telom magnetskom vezom koja se kida u trenutku smrti. Duša se oslobađa od tela kada telo više nije nije u stanju da joj služi.

Kada osoba praktikuje redovno meditacije moći, čakre joj vibriraju pri većim brzinama. Za ovo je potrebno vremena, pripreme i spremnosti, ali kroz veće brzine, približavajući se brzini svetlosti, praktikant je u stanju da stupi u druge dimenzije po volji.

Čovečanstvo trenutno obituje u nižoj dimenziji. Ovo u većini ima veze sa zemljom i njenim položajem u prostoru. U višim dimenzijama, boje, oblici, zvuci, i misli su življe. Može se videti kroz zidove i imati osećaj sveprisustva. Telepatija je ekstremno pojačana i druga čula postaju mnogo jača i otvorenija izvan bilo čega što je većina ljudi iskusila.

 

© Copyright 2003, 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

home