Otvaranje Blokiranih Čakri

 

Postoji nekoliko načina za otvaranje blokiranih čakri. Najbolje je uraditi ih sve i biti uporan. Ovo možete ubaciti u vaš dnevni program meditacije. Normalno, postoje 3 velika čvora. Jedan na baznoj čakri, jedan na srčanoj i jedan na šestoj čakri. Obično, naša bazna čakra je otvorena. Osjećaj pečenja ili intenzivnog pritiska na jednoj od čakri obično govori da je ona iznad blokirana. Na primjer, neki ljudi iskuse vrući osjećaj u grlu sto govori da je šesta čakra blokirana. 


1. Energija Ruku 


Jedan način da se odblokira ili ojača čakra jest kada imaš dobar energetski prolaz kroz svoje čakre na dlanovima i prstima, možeš to primijeniti na individualnu čakru. Možeš osjetiti škakljivi osjećaj i toplinu koja izlazi iz čakri na dlanovima – to govori da su ojačane i aktivne. 


Stavi ruke preko čakre za koju osjećaš da treba više energije i opusti se. Usmjeri energiju iz čakri na dlanu u izabranu čakru od bilo kud od 5-15 minuta. Topao ili gorući osjećaj u čakri prije ili poslije, to govori da čakra prima energiju. 
Radeći ovo redovito ojačat ćeš izabranu čakru. 


2. Udisanje u Čakru 


-         Udahni obojanu energiju u blokiranu čakru. Energija bi trebala biti iste boje kao i čakra na kojoj radiš. 
-         Zadrži dah dok brojiš do 6 i vizualiziraj kako se čakra otvara. Najbolja metoda jest vizualizirati pupoljak cvijeta kako se otvara. Budi siguran da vizualiziraš točnu boju.
-         Izdahni i osvijetli i raširi čakru. 
-         Udahni, kroz svoju baznu čakru briljantnu zlatno-bijelu energiju i usmjeri ju kroz kralješnicu do čakre koju želiš otvoriti pa ju usmjeri van kroz krunu. 
-         Izdahni i vizualiziraj čakru kako svijetli zlatno-bijelom energijom i raširi ju. 
-         Ponovi gornju vježbu nekoliko puta.  


3. Seksualni Orgazam 


Ovo je ono što stari alkemijski tekstovi govore. Samo ju nastavi pogađati sa energijom orgazma. Vizualiziraj briljantno svjetlo koje se podiže i ulazi u čakru. Ovo radi vrlo dobro kao otvaranje za meditaciju. 


4. Udahni kroz cijelu svoju auru i tijelo boju energije blokirane čakre. Vizualiziraj ovu energiju kako sve više svijetli i širi se svakim izdisajem. Ponovi nekoliko puta. Na kraju, čakra će biti dovoljno jaka da sama prirodno uzme energiju koja joj je potrebna. Jake čakre mogu upijati energiju. Slabe čakre koje su blokirane su iscrpljene i ne mogu privući i upiti energiju same. Slaba i blokirana područja stvaraju bolesti koje se vezu uz određenu čakru i obrnuto – bolesti stvaraju loše čakre. 
Izaberi jednu ili više prethodnih vježbi i radi ih dnevno dok se problem ne riješi.

 

NAZAD NA STRANU O MEDITACIJAMA MOĆI

 © Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

home