O Srčanoj Čakri

Sada, kad znamo kao Sotonisti, New Age pokret je ne samo bez temelja, nego je i bez puno znanja. Stalno dobijamo poruku «ljubavi», i kako je čakra srca ljubavna čakra – suosjećanje, žrtvovanje, davanje itd. To je zabluda, koja nas treba spriječiti da saznamo njenu pravu moć.

Srčana čakra je moćna kuća duše. Srčana čakra ima moć nad bijesom, hrabrosti, strahom i dinamičkoj energiji. Ta energija može biti eksplozivna. Element vatre vlada srcem i povećava adrenalin za borbu i let. Srčana čakra je centar naše obrane i napada, tu napadamo agresivno i pobjeđujemo neprijatelje. Srčana čakra je pod kontrolom volje i kontrolom tehnika daha koja može ugrijati tijelo da se odupre hladnoći. Kad se usmjeri, srčana čakra nas može napuniti jačinom, vitalnosti, hrabrosti i samouvjerenjem. Moćna srčana čakra nam omogućuje da više uživamo u životu.

To je veza između gornjih i donjih čakri. Gornje čakre su za astralni svijet; astralni vid i telepatija, psihičko spajanje sa drugim i mjenjanje volje, slanje i primanje telepatskih poruka (3-će oko), astralni sluh i komunikacija (grlo) i astralno znanje i razumjevanje univerzuma (kruna).

Donje čakre se bave zemaljskim stvarima – preživljavanje (baza), seksualnost, kreativnost (2-ga čakra) i volja, pobuna (3-ća čakra).

U srčanoj čakri mi imamo životni smisao. Upravo zato jer ja jako važna, neprijatelj ju napada. Bogovi i Faraoni Drevnog Egipta se obično viđaju sa prekriženim rukama na prsima. To simbolizira zaštitu čakre srca. Nazarećanin, koji je neprijatelj čovječanstva, se viđa sa raširenim rukama na slikama sa djevicom kurvom – ista stvar – izlaganje srčane čakre da ljudi mogu biti psihički zlostavljani.

U engleskom jeziku često čujemo izreku «goruće srce», «imati srce» itd. Srčana čakra obično predstavlja žar za životom, dostignuća, ciljeve osjećaj smijera i samopoboljšanje. Imati srce nije izvrćeno učenje 'new age' budala, ali imati srce za tvoj najviši cilj, pogurnuti se da napraviš ono najviše što možeš, entuzijazam i osobna motivacija koja nas vodi naprijed, goruća ŽELJA. Tu mi napredujemo i postižemo.

Slavni atletičari koji uspiju na vrh Olimpijskih igara su oni koji su potpuno koncentrirani na svoj sport i trening, i imaju goruću želju do granica opsesije da dospiju do vrha. Imaju srca.

Neprijatelji napadaju srce, gdje teče životna sila, ambicija i moćna kuća duše se tu nalazi. Efekt iscrpljene srčane čakre su depresija, ravnodušnost (nezainteresiranost), samo postojanje a ne življenje, biti umni rob, isključen od svih osjećaja. Krajnji rezultat je samoubojstvo ili smrt samo zato što nam se više ne živi.

Srčana čakra je sjedište svih naših emocija kao i naših ambicija i željom za dalje. Netko može također mrziti svim svojim srcem. Tu je želja postignuća crna magija koja dolazi od volje za stvaranjem i lomljenjem rada čarolija. Ako neko ima manjka osjećaja ili želje, neće postići cilj iz prve ruke.  Zato je srčana čakra tako važna.

New Age učenja se pun korupcija i nepotpunosti. Ono čega se neprijatelj najviše boji je da čovječanstvo ima znanje da se obrani kao cjelina i samopoštovanje da ODBIJE biti rob. Samopoštovanje također dolazi iz čakre srca.

 

NAZAD NA STRANU O MEDITACIJAMA MOĆI

 © Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

home