Meditacija na Plamen

 

Prva metoda:

  1. Upali svijeću i gledaj u plamen 2 minute. Pobrini da koncentracija ne blijedi.
  1. Zatvori oči i postavi ruke u opuštajuću poziciju, prekrivajući oči dlanovima koncentrirajući se na otisak plamena u tami. Slika će se micati kroz područje tvoje vizije. Nastavi gledati u njega i vraćati ga 4 minute.
  1. Opusti se i isprazni svoje misli, počni opuštajuće disati par minuta, koncentrirajući  se samo na svaki dah.

 

Što ova vježba radi:

Ova vježba priprema um za jednosmjernu koncentraciju, što je jako važno u svakom psihičkom/astralnom radu. Kod prosječne osobe, misli su skupljene i razbacane u ništa. Sa treniranim umom i konstantnom koncentracijom, misli su jednosmjerne i uperene su kao laser - tada imaju moć. 100%-tna koncentracija radi promjene u astralnom radu. Osobna volja se također razvija ovom vježbom jer moćnu volju nije lako omesti. Nemoj biti frustriran i ljut na sebe. Sasvim je normalno da misli lete okolo na početku. Za totalnu koncentraciju treba vremena i to je jedna od najtežih stvari u treniranju uma.

 

Druga Metoda (srednja):

  1. Koncentriraj se na plamen nekoliko minuta.
  1. Zatvori oči i postavi ruke u opuštajuću poziciju, prekrivajući oči dlanovima koncentrirajući se na otisak plamena u tami. Slika će se micati kroz područje tvoje vizije.
  1. Držeći oči zatvorene, pokušaj ući u sliku. Vidjet ćeš da otisak plamena postaje zbijen i mijenja boje. Svijetla slika će postati roza, pa crvena pa crna.
  1. Ako želiš, ponovi vježbu.

 

Što ova vježba radi: 
Ova vježba trenira um i treće oko da usmjerava psihičku energiju.

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

home