Meditacija na Kuglu Svetlosti

 

Čakre su locirane duž kičme, ali one se takođe produžuju ka prednjem delu naših tela, sem krunske i bazne čakre. Svaka od čakri, od druge do šeste imaju sprotnu čakru na prednjem dela našeg tela duž abdomena. Šesta čakra ima tri. Zadnja šesta čakra nalazi se u zadnjem delu glave, srednja između trećeg oka i zadnje šeste čakre.

 

kugla svetlosti

 

Da biste izveli ovu meditaciju, vizualizujte malu lopticu svetlosti veličine ping-pong loptice i osvetlite čakru duž kičme sa njom i prosledite je dalje ka prednjoj čakri naspram nje i osvetlite i nju i onda je vratite ka čakri duž kičme. Prebacujte tako naprad-nazad lopticu kod svake čakre, i onda nastavite ka gore ili dole zavisno sa kojom čakrom želite da radite sledeće. Ilustracija sa leve strane pokazuje primer sa šestom čakrom.

Možete ili vizualisati lopticu kao belo-zlatnu svetlost ili bojom čakre sa kojom radite.

Takođe možete povezati krunenu čakru sa baznom. Otkrio sam da centar lociran u perineumu je naročito moćan sa ovim. Samo je prosleđujte gore dole.

Još jedna interesantna stvar koju možete raditi jeste da se povežete sa drugom osobom i ovo izuzetno povećava telepatiju. Na primer, prosledjujući lopticu napred nazad od srčane čakre neke osobe ka vašoj reći će vam o emocijalnim iskustvima i karakteru druge osobe.

Da ispitate nekoga, prosledjujte lopticu od vašeg trećeg oka ka trećem oku druge osobe, napred nazad

Sada, očito je da možete, sa iskustvom da narušite tudju privatnost ali ovo takođe važi i za vašu- ovo je samo nešto čega treba biti svestan ako ne želite da drugi ljudi gledaju vaša posla. U tom slučaju, zatvorite čakre, ukoliko neko pokuša ovo protiv vaše volje.

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

home