Meditacija Zmije


Serpent Third Eye

 

Ova meditacija kao i meditacija dvostruke zmije, jeste veoma moćna i trebalo bi samo oni koji su napredni u meditaciji i imaju dovoljno snažne čakre da je praktikuju. Azazel mi je pomogao da ispravim ovu meditaciju sa dodatkom produžene zmije.
(Kao što slike Drevnog Egipta sa zmijom koja izvire iz trećeg oka pokazuje, produžena zmija je psihički seznor koji možemo da koristimo. Može se produžiti za stopu ili dve. Ova meditacija jeste za osnaživanje senzora)

SerpentMeditation_I

 1. Sedi ispravljene kičme
 2. Koncentriši se na korenu čakru, obasjanu sa moćnom treperavom crveno-zlatnom svetlošću.
 3. Vizualizuj zmiju kako sija sa blještavim svetlom i snagom, osvetljava korenu čakru u belo-zlatnu poput sunca, i izlazi iz korene čakre sa leve strane.
 4. Zmija krivuda napred ka levoj strani tela pre no što odvijuga nazad na desnu stranu i uđe u drugu sakralnu čakru sa leve strane. Kada uđe u sakralnu čakru, vizualizuj ovu čakru kako sija narandžasto-zlatno.
 5. Pojavljuje se sa desne strane druge čakre, vijugajući van pa zatim nazad u levo gde ulazi u treću solarni pleksus čakru sa desne strane, osvetljujući je u belo-zlatnu i jačajući je.
 6. Izlazeći sa leve strane treće čakre, vijuga i onda natrag u desno u četvrtu srčanu čakru gde ulazi sa leve strane i osvetljava je zeleno-zlatnom energijom.
 7. Izlazeći sa desne strane četvrte čakre, izvijajući se i vraćajuci se natrag u levo da uđe u petu grlenu čakru sa desne strane, osvetljavajući je sa blistavo plavom energijom i jačajući je.
 8. Izlazeći sa leve strane grlene čakre, zmija se iznova izvija u levo, zatim u desno gde ulazi u šestu čakru iza trećeg oka sa leve strane. Osvetljava ovu čakru sa blistavo plavo-ljubičastom energijom, puneći je i jačajući je.
 9. Zmija izvire iz prednje strane šeste čakre. Sada će biti potreban alternativni pravac. Vizualizuj zmiju kako ulazi u treće oko sa zadnje i izlazi sa prednje strane trećeg oka. Produži zmiju oko korak iznad trećeg oka i pokušaj da osetiš projekciju iz svoje aure.
 10. Uvuci zmiju nazad u treće oko i nazad u šestu čakru, zatim započni put spuštanja.
 11. Usmeri zmiju da uđe sa desne strane u tvoju grlenu čakru, osvetljavajući je i pojavljujući se sa leve strane grlene čakre, vijuga van i ponovo da uđe u srčanu čakru sa leve strane, osvetljavajući je.
 12. Izvire iz srčane čakre sa desne strane, krivudajući, zatim ponovo da uđe u solarni pleksus čakru sa desne strane, osvetljavajući je i jačajući.
 13. Zatim se pojavljuje sa leve strane solarne čakre, vijugajući van da bi ušla u sakralnu čakru sa leve strane, osvetljavajući je i jačajući.
 14. Nakon osvetljavanja sakralne čakre, pojavljuje se kroz desnu stranu i ponovo vijuga i pre nego što se vrati u korenu čakru, ulazi u desnu stranu, osvetljavajući je blistavim svetlom i energijom. Provedi neko vreme meditirajući na svoju korenu čakru i jačajuci je blistavim svetlom i energijom.

Ovo se može ponoviti. Veoma je moćno.

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

home