Ispravno Poravnanje Čakri


Za sve one koji nisu Sotonisti, koji su "New Age" ili takozvani mistici, ili bilo sto drugo; nemojte zaboraviti – ovo znanje je od Sotone i egipatskog Boga Tota. Tot je sa Moćima Pakla.

Križ je koruptiran od strane kršćanstva. Pravi križ je jednkih proporcija, i predstavlja četiri kuta i strane svijeta, kao kada prizivamo Četiri Krune Pakla tijekom rituala.

 

Kriz je koncept i jednakih je proporcija, kao što možemo vidjeti u mnogim Demonskim sigilima, Nacističkom Gvozdenom Krstu i sl. To je točan poredak čakri izunutra. Ako stojite ispred ogledala, ovako bi trebale cakre izgledati. Za dijagram svih čakri, kliknite ovde.


 

 

Razlog ovome jest, primanje energije na svakoj čakri se nalazi na bazi stožca dok se puštanje energije nalazi na vrhu. Tako da je jasno da svaka čakra, kao sto je treće oko (nemoj te se zabuniti, treće oko nije 6. čakra, koja se nalazi iza trećeg oka) mora imati svoju bazu prema van da bi primala energiju. Čakre koje se nalaze unutra su poređane prema srčanoj čakri koja, kao i organ, kontrolira cirkulaciju energije duše.

Ovo definitivno uključuje i sve sporedne/manje čakre. Otkrit ćete da, kada poređaš svoje čakre pravilno, izlječivanje, čini i sav rad će postati lakši.
Sada, kada bi usmjerio energiju kao što to radis u svojim činima, čakre je moguće privremeno okrenuti da šalju energiju prema vani. Zapamti, nikada se nemoj povezati sa negativnom energijom, kao u radu sa crnom magijom. Drugim rječima, negativna energija nikada ne smije biti unutar tebe, nego uvijek izvana. Kada radiš sa pozitivnom energijom, kao privlačenje tvojih želja, preporučljivo je okrenuti čakre spolja i spojiti se sa energijom izvana. Uvije ponovo vrati čakre u pravi poredak, poslije svakog rada. Netočan poredak čakri može smanjiti tvoju vještičju moć i dovesti do oboljenja.

 

 

Istraživanje i otkrovenje od Tota otkrilo je da prava osma i deveta čakra su ramene čakre. Otvaranje njih će poravnati dušu i drastično otvoriti tokove energija ka čakrama dlanova, i dosta ih osnažiti. Da bi otvorio svoje ramene čakre sve što treba da uradiš je da ih vizualizuješ kao na ilustraciji sa leve strane. Fokusiraj se i meditiraj na njih par minuta. Oseacj bola, pritiska je pozitivan znak i da si bio uspešan u otvaranju njih. Ovaj osećaj se može proširiti na ruke, i može se osetiti kao da one tonu u san.

Uvek zapamti, kada su tvoje čakre uspešno otvorene i aktivne, ti ćeš ih osećati. Ovaj utisak je obično osećaj pritiska, lagano trnjenje ili golicanje. Ispravno poravnanje čakri će drastično povećati tvoje moći.
  1. Kreni od prve čakre i okreni stožac prema gore.
  1. Isto napravi sa drugom i trećom čakrom.
  1. Fokusiraj pažnju na krunsku čakru i okreni stožac prema dolje.
  1. Napravi isto sa šestom i petom čakrom.
  1. Sada, fokusiraj se na srčanu čakru i vizualiziraj kako se dva stožca susreću u njoj kao na ilustraciji iznad.
  2. Zavrži tako da se ponovo fokusiraž na čakre ramena i vizualiziraj ih da su okrenute prema unutra.

Još Bitnih Informacija - Nastavak

 

NAZAD NA STRANU O MEDITACIJAMA MOĆI

 © Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

home