EZ Okretanje Čakri

 

Ova meditacija traje samo par minuta i može se raditi u bilo koje vrijeme kad se možeš koncentrirati. Lako se radi i može zamijeniti cijelu ili proširenu meditaciju za one koji nemaju puno privatnosti i vremena.

Koncentriraj se na bazu kralješnice i vizualiziraj prvu čakru kao vorteks (kao mali tornado). Oboji ga u bogato vibrirajuću crvenu boju i zavrti ju. Nastavi ju vrtiti dok se ne vrti brzo i samostalno.

Nastavi tako sa svim čakrama, vizualizirajući svaku, pojedinačno, da se vrti dok se ne vrte brzo i samostalno. Svaku čakru vizualiziraj kao vrtlog koji se vrti i oboji ga sa moćnom vibrirajućom bojom.

 

 

Kad zavrtiš šestu čakru, koncentriraj se na mjesto "iza" trećeg oka, na sredini čela. Mnogo ljudi vjeruje da je treće oko šesta čakra. Treće oko je *produžetak* šestoj čakri; ne šesta čakra.

Svaka tvoja čakra bi trebala biti jaka vibrirajuća boja. Čakre koje su mračne, ne rade normalno. Nastavi ih vrtiti i koncentriraj se vizualizirajući tako da ih vratiš u pravilnu boju. Možeš ih i očistiti ako je to u pitanju.

Kad se naše čakre brzo vrte, to pomaže i štiti nas od nesreće i bolesti. Također nas otvara prema astralu i štiti nas astralno kao i u fizičkom svijetu. Zapamti, rad sa energijom se treba raditi svaki dan; i svaki dan sve više i više, da bi se stvorilo trajno i snažno energijsko polje, prestajanjem se može oslabiti i teze ga je obnoviti.

 

NAZAD NA STRANU O MEDITACIJAMA MOĆI

 © Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

home