Disanje na Čakre

od Azazela

 

Da bi izveli ovu meditaciju već bi trebali biti upoznati sa Osnovnom Meditacijom.


Opusti se i uđi u trans, zatim, umjesto udisanja energije u cijelo tijelo kao kod većine meditacija udiši energiju direktno u čakre, sedam udisaja za svaku. Sedam udisaja je samo osnovna smjernica; možeš i vise i manje, ali je važno držati čakre u balansu. Važno je i ne samo osjetit udisaje energije, već to i vizualizirati.  


Možeš udisati bijelo-zlatnu (najjaču) ili boju specifične čakre na koju meditiraš.  


Kada završiš sa udisanjem u sve čakre, udiši energiju u svih sedam čakri, odzada i odsprijeda da se sretnu u sredini.. 


Nakon ovoga radi Osnovnu Meditaciju. 


Savjeti:


Ova meditacija se može raditi i na samo jednoj čakri ako joj nedostaje energije ili je blokirana. Samo primjeni disanje jednom ili nekoliko puta na dan. Ostali dio meditacije je nepotreban ako radiš sa jednom slabom čakrom.  


Azazel mi je pokazao moć sunca. Većina vas je upoznata sa izvlačenjem energije iz mjeseca i drugih planeta. Sunce je sto puta jače. Sunce sadrži sve boje spektra u svojem najčišćem obliku. Rad ove cijele meditacije vani ispod sunca vam može dati nevjerojatnu energiju i vrlo je ljekovita. Samo reci "Udišem jaku bijelo-zlatnu (ili bilo koju drugu) energiju iz sunca, u svoju_______ čakru." Ponovi ovo nekoliko puta i vizualiziraj kako upijaš energiju i osvjetljuješ svoje čakre njome.

 

NAZAD NA STRANU O MEDITACIJAMA MOĆI

 © Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

home