Otvaranje Psihičkih Centara za Vidovitost


 

vids

 

Meditiranje na astralne oči će pojačati tvoj astralni vid. Lako je.

Samo zatvori oči i "gledaj" u svoje Treće oko na sredini svog čela. Važno je biti opušten i ne naprezati očne mišiće, iako su oči zatvorene. Na početku, obično je crnina, ovisno koliko je aktivno treće oko, onda su moguće boje i oblici. Kao gledanje u crno ogledalo, oblici i boje će dati slike kad budeš radio meditaciju dovoljno dugo. Zapamti da ti koncentracija bude laka i opuštena.

Nakon meditiranja na 3-će oko, vizualiziraj ga kako svijetli prema van kao sunce i usmjeri tu energiju prema svakom psihičkom oku, počinjući sa prvim i drugim pa natrag do trećeg oka pa četvrto, peto i šesto. Možeš cirkulirati energiju gore, dolje kao svijetla kuglica.

Još jedna tehnika koja je malo naprednija jest da se radi čakra disanje u svaki centar. Upijaj energiju ili u jedan specifičan centar, ili u sve odjednom, udisajem. Vizualiziraj svaki centar kako se osvjetljuje i na izdisaju, lagano proširi svaki centar, kao briljantnu zvijezdu. Ako radiš sve odjednom, važno ih je vizualizirati jednako sve odjednom.

 

*Models are Ancient Philistine Anthropoid Coffins.  

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

home