3 oko, Meditacija Pinealnog Disanja

 

Ono što ova meditacija radi jest daje pritisak tvom trećem oku ili pinealnoj žlijezdi, što će kasnije otvoriti ili ojačati ono na što se koncentriraš. Ova meditacija je napredna i nije za početnike. Trebao bi imati dovoljno iskustva da potpuno razumiješ smjer ispod bez problema.

  1. Udahni energiju iz baze svoje kralješnice sve do grlene čakre.

 

  1. Drži dok god ti je ugodno i koncentriraj se ili na treće oko ili na pinealnu žlijezdu. Trebao bi osjetiti pritisak, svrbež, pa i malu bol.
  1. Izdahni i ponovi nekoliko puta.

 

Prije nego počneš sa ovom meditacijom ili bilo kojom drugom, trebao bi planirati od čega će se tvoja meditacija sastojati. U ovom slučaju, hoćeš li se fokusirati na pinealnu žlijezdu ili na treće oko. Ja sam radila obadvoje tako da sam počela meditirati koncentrirajući se na svoje treće oko i nakon toga na svoju pineal žlijezdu u drugoj polovici.

Na kraju, kada potpuno otvoriš i aktiviraš svoju pinealnu žlijezdu, tvoja glava će biti puna svijetla. Ovo je ekstremno moćno i jako ugodno. Ovo svijetlo je vrlo moćno za manifestaciju tvojih želja kada se pravilno usmjeri.

Senzacija od pinealne žlijezde kada je aktivna je nevjerojatna i izvan riječi. Izuzetno je ugodno i traje satima kada je pojedinac miran i uključen.

 

© Copyright 2007, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

home