Tri Koraka ka Veštičarenju


Ovaj tekst je u suštini za nove ljude ili za one koji hoće da se prisete osnova. Ne postoji ’’zakon trostrukog’’ (klikni ovde da pročitaš više o "trostrukom zakonu vraćanja", razotkrivanje laži i njeno poreklo), ali postoje tri osnovna KORAKA u magijskom radu.

1. Dizanje energije
2. Programiranje energije
3. Usmeravanje energije
Kada počneš sa dizanjem energije, trebao bi nastaviti sa njenim programiranjem, dok vizuališeš tu energiju kako radi ono što želiš.

Počnimo sa Prvim korakom. Prvo, moraš da imaš energiju sa kojom bi radio, što jača, to boljae. Što je jača tvoja enrgija, više energije ćeš prirodno moći da uzdižeš, usmeravaš i kontrolišeš. Ovo postaje lakše sa iskustvom. Kao i vežbanje mišića, što više vežbaš, postaju jači.

Za belu magiju (ovo je najbolje za početnike, crna magija zahteva više iskustva i veštine) je najbolje da koristiš svoju energiju i povezuješ je sa radom.

Koristeći Rune i vibracije jeste jedan od najbržih i najmoćnijjih načina dizanja energije. Drugi načini jesu osnovna meditacija ili kroz vizalizaciju. Kada digneš energiju trebao bi je osetiti snažno, kroz čitavo telo.

Sa Drugim korakom, moraš programirati energiju. Pod ’’programiranjem’’ mislim da moraš reći energiji šta da radi. Energija je po sebi neutralna i neaktivna. Sa drugim korakom, moraš koristiti ono što nazivaju "afirmacijama". "Afirmacije" su kratke, konkretne fraze u sadašnjem vremenu koje se ponavljaju da bi se progrmirala energija. Sadašnje vreme mora biti korišćeno jer energija ne razume buduće vreme tipa ’’će se dogoditi’’. Jer ’’ĆE’’ može biti bilo kada.

Na primer: Ne želiš reći ’’_____ će mi doći.’’ Umesto toga, reci ’’_____ mi dolazi’’.

Energija nema razumnu moć da zna "KAKO" želiš nešto da ti dodje ili se desi. Energija koristi put najmanjeg otpora , ukoliko nije programirana. Na primer, mnogi od vas žele više para. Ne mojte samo reći ’’Novac mi dolazi’’. Ovo može da se manifestuje, ako je neusmereno, recimo kroz posao u kome barataš sa novcem kao npr. u kasir ukoliko radiš u nekoj prodavnici ili banci ili kroz platu kao obično. To je najlakši način. Moraš još da je programiraš :’’ Velike količine slobodnog i lakog novca mi dolaze.’’ ’’Ovaj novac je samo moj i mogu ga trošiti kako želim’’. Takođe bi trebao naglasiti ’’na pozitivan i srećan način za mene ’’. Ne želiš da ti voljeni umiru i ostave ti nasledstvo ili ostave ti na neki drugi neprijatan način.
Znači afirmacije trebaju biti poput ove: ’’ Velike količine lakog i slobodnog novca mi pristižu, Ovaj novac je samo moj i mogu ga trošiti kako želim. Ovaj novac dolazi mi na pozitivan način i srećan za mene.’’

Afirmacije trebaju da se ponavljaju po želji, pet do deset puta ili više, u sebi. Takodje možeš da vizualizuješ energiju kao pri trećem koraku, kroz dan i ponavljaj ih nekoliko puta kako bi pojačao delo.

ZAPAMTI ZAUVEK: ENERGIJA IDE PUTEM NAJMANJEG OTPORA I NEMA SPOSOBNOST RASUĐIVANJA

Još jedan primer jeste gubitak težine. Ne želiš da se ozbiljno razboliš, jer ovo je najlakši način da se izgubi težina. Umom možeš sve da postigneš ukoliko ga programiraš kako treba, na primer: ’’Gubim težinu na pozitivan i zdrav način za mene.’’

Sa Trećim korakom, usmeravaš energiju. Ovo radiš kroz vizualizaciju. Energija pri beloj magiji treba da bude vizualirana belo-zlatnom bojom, svetleći sjajno kao Sunce.

Treba da vizuališeš ovu sjajnu energiju ili oko sebe i/ili oko toga što želiš. Vizuališi u umu šta god SE DOGAĐA SADA i zamisli energiju raspaljivajući je.

Na primer, za novac, treba da vizuališete novac (vaš novčanik pun, ili šta već), čak i *osetiti*, i *namirisati* novac, doditni ga; što relanije zamišljate i što više koristiš astralna čula, više će efekta imati, opkoli ga sa što više energije možeš, što sjajnijom, to bolje, koristeći vizualizaciju. Oseti srećne emocije.

Za zdravlje, usmeri energiju ka oštećenom organu, i vizališi sebe kao srećnog i zdravog. Ponovo, OSETI sreću, dok radiš ovo, kao da je zapravo tako.

Sada, zaboravi na rad i pokušaj da misliš o drugim stvarima. Ovo može biti teško u očajnim situacijama, ali radi što bolje možeš, jer brinjenje i stalno mišljenje na vežbu može da poništi usmerenu energiju. Samo se prepusti i znaj da uspeva. Jedini izuzetak za ovo jeste, da ponoviš afirmacije povremeno kako bi ojačao rad. Samo nemoj previše, jer ovo predstavlja nedostatak vere u i može da upropasti sve. Za ovo kao i sve, potrebna je vežba. Ne vezuj se.

Sada, za crnu magiju, ne želiš da dodješ u kontakt sa negativnom energijom koju dižeš. Oni koji ovo ne znaju ispaštaju. Odgovor ka svemu je znanje.

Sada, govorim iz ličnog iskustva. Popularni grimoari će ti reći da koristiš crnu energiju. Iz svog iskustva, saznala sam da je siva energija naj razornija. Siva je isto smrtna energija. Prouzrokuje bolesti i sve vrste negativnosti.

Na primer, death spell (čini smrti). Iz ličnog iskustva. Uzmi energiju smrti sa groblja ili negde gde ima smrti i izvuci je iz zemlje, koristeći vizualizaciju. Programiraj je, kao u drugom koraku, na primer: ’’ siva smrtna energija ubija ____’’. Govori ovo dok stavljaš tu energiju u osobu koju želiš da uništiš. Takodje iz ličnog iskustva, treba da se ponavlja mnogo puta na redovnoj osnovi.
Hoću još da dodam, najpopularniji spisi će te uputiti da digneš što više emocija, poput besa, mržnje možeš. Opet, ovo je u redu, ali nije neophodno. Šta je neophodno jeste snaga tvoje duše, tvoja volja da usmeriš energiju.

Takodje, Oni koji ti namerno pokušavaju činiti zlo, samo usmeri njihovu energiju nazad na njih, koristeći sivu boju. Zavali se i gledaj kako pate i uživaj u tome.

 

© Copyright 2007, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457