Tempiranje Magije sa Mesecom

 

Tempiranje magije sa mesečevim menama jeste esencijalno za uspeh. Pravilo palca jeste da se zapamti za belu magiju, ovo je najbolje raditi dok je mesec u rastu (povećava se u sjaju; od novog do punog). Najbolje vreme je što bliže punom mesecu je moguće. Ljubavne čini, dobijanje novog posla, bogatstvo, uspeh, itd.

Kada je mesec u padu (smanjuje se u sjaju; od punog do novog),  ovo je najbolje vreme za uspeh u crnoj magiji i radovima sa uništenjem, najbolje vreme je što bliže novom mesecu je moguće. Mesec u padu je takođe dobro vreme za dovođenje stvari kraju, proterujuće čini i za prekidanje ličnih loših navika, gubitak težine.

 

Mesec u Ovnu
Projekti započeti kada je mesec u Ovnu često su sa mnogo entuzijazma, ali obično ne potraju. Ovo je dobro vreme za podsticanje konflikata, visoka energija, ja, moje, ratovi, noževi, oružje, pištolji, brzi ali ne i trajni rezultati, vatra, oštri predmeti, metali, smelost, isticanje za sebe, prihvata rizike, nezavisnost i podstiče nesreće. NE idite na hiruške zahvate glave ili lica tokom ovoga perioda.
Magija vladana Marsom ima najbolji ishod tokom ovog perioda.

Mesec u Biku
Projekti započeti kada je mesec u Biku često su trajni i dugoročni, naročito dok se izvršavaju kada je mesec u prvih deset stepeni znaka. Novac, finansije, nekretnine, materijalne stvari, senzualnost, zemlja, pohlepa, nepromenljivost, bogatstvo, stvari kojima se povećava vrednost, pozajmice, bankari, spori ali trajni ishodi, odlaganje vremena. NE idite na hiruške zahvate vrata ili grla tokom ovog perioda.
Magija vladana Zemljom i Venerom jeste uspešna tokom ovog perioda.

Mesec u Blizancima
Komunikacije, putovanja na obližnja mesta, Mesec Blizanaca jeste dualne prirode i vlada krađom, prevarom, spletkama, rodbinom, braćom, sestrama, komšijama, i kompjuterima. Blizancima nedostaje izdržljivost i projekti započeti kada je mesec u ovom znaku obično se menjaju. Nije dobar znak za crno magijske radove. Više je neutralan po prirodi. NE idite na hiruške zahvate ramena, ruku, šaka, ili nerava tokom ovog perioda.
Magija vladana Merkurom ima najbolji ishod tokom ovog perioda.

Mesec u Raku
Rak vlada svime što je povezano sa domom, porodicom, hranom, negom, majkom, ženama uopšte. Stvari obično traju, jer Rak je privržen znak. Dobar za ljubavne čini, čini za vreme, posvećenje oltara, za blagoslov doma, medijume, duhovno nastojanje, podsticanje previše-emotivnosti. Čini za uspeh u zemlji gde trgujete, za kupovanje nekretnina, pristojno mesto za život, i pomirivanje članova porodice jesu najbolje kada je Mesec u ovom znaku. NE idite na hiruške zahvate stomaka tokom ovog perioda. Ljubavne veze ili brakovi koji su započeti kada je mesec u Raku, ukoliko se strane raziđu, često se  pomire.
Magija koja odgovara Mesecu je uspešna tokom ovog perioda.

Mesec u Lavu
Dobro za bilo šta povezano sa decom, kreativnošću, dobro za bacanje ljubavnih čini; romansa, uspeh u kockanju, pobeda, privlačenje pažnje, lična harizma, muškarci uopšte, otac, hobiji, špekulacije, prihvatanje rizika, ulaganja, akcije i obveznice, autoritet i čini za sticanje pozicija moći i autoriteta nad drugima. NE idite na hiruške zahvate srca, kičme, ili leđa tokom ovog perioda. Lav je fiksni znak i projekti započeti kada je mesec u ovom znaku obično traju.
Magijska dela vladana Suncem jesu uspešna tokom ovog perioda.

Mesec u Devici
Zdravlje, bolest, opšte dobro, stvari koje zahtevaju preciznost i perfekciju, higijena, prehrana, biljke, vitamini, vojska, odeća, radno mesto, kolege, radovi bele magije i lečenje za druge, služba drugima. Stvari koje uključuju detalje. Bolnice, lečenje, medicinske profesije, institucije, birokratija, činovništvo, pažnja na detalje. Devica teži promeni. NE idite na hiruške zahvate creva, anusa, ili sistema za varenje tokom ovog perioda.
Magijska dela vladana Merkurom jesu uspešna tokom ovog perioda.

Mesec u Vagi
Dobro vreme za započinjanje ljubavnih veza, brakova, partnerstva svih vrsta ili za bacanje čini da se osigura uspeh ili da se podstaknu ove stvari. Mir, diplomatija, pregovaranje, legalni predmeti, rad sa dvoje ljudi, ugovori, sposobnost uticanja na ljude da učine stvari koje želite lako i mirno. NE idite na hiruške zahvate bubrega ili nižih leđa tokom ovog perioda. Najbolje za ljubavne čini.

Mesec u Škorpiji
Ovo je jedan od najboljih znakova za crno magijska dela. Osveta, mržnja, izbacivanje, razotkrivanje tajni, čini smrti, hirurgija, transformacija, opsesija, čist seks, okultno, tamnija strana stvari, ekstremi, istraživanja, proterujuće čini, završavanje stvari trajno, smrt i umiranje. Ovo je najmoćniji i najintenzivniji od svih mesečevih znakova. Tajne, podmukle, i skrivene operacije, snaga volje, drastično uništenje. Poput svog suprotnog znaka Bika, Škorpija je obično trajna. NE idite na hiruške zahvate karlice, reproduktivnih ili seksualnih organa tokom ovog perioda.
Magijska dela vladana Plutonom jesu uspešna tokom ovog perioda.

Mesec u Strelcu
Religija, Univerziteti, putovanja, više obrazovanje, kockanje, dobra sreća, dobro za ceremonijalnu magiju, najbolje za belu magiju, izdavanje, sport, priroda, zakon. Izvođenje nečeg velikog. NE idite na hiruške zahvate kukova ili bedara tokom ovog perioda.
Magijska dela vladana Jupiterom jesu uspešna tokom ovog perioda.

Mesec u Jarcu
Kada je mesec u Jarcu, ovo je još jedan izvanredan period za crno magijska dela. Depresija, nemilosrdnost, izopačeno iskorišćavanje ljudi, dugo-trajni ishodi. Časti, društveni položaj ,odgovornost, autoritet, struktura, postavljanje dugo-trajnih ciljeva i planova za budućnost. NIJE dobro vreme da tražite usluge od osoba na vlasti. Magijska dela i čini koje sadržavaju odlaganje vremena ili su trajne, razarajuće, manipulišu ljudima, poslovanjem, proterujuće. NE idite na hiruške zahvate kostiju/skeletnog sistema, zubi, ili kolena tokom ovog perioda. Ovo je ’’okrutan’’ mesečev znak.
Dela vladana mračnom planetom Saturn uspevaju tokom ovog perioda.

Mesec u Vodoliji
Prijatelji, grupe, platonske veze, društvo, struja, rad unutar kovena, kompjuteri, tehnologija, individualnost, originalnost, sloboda, nezavisnost, čovečanstvo, anarhija, neočekivano, grom iz vedra neba, genijalnost, otkrovljenja, ciljevi i ideali, šokiranje ljudi. Ovo je najbolji mesečev znak za čini nezavisnosti i razbijanje ograničavajućih situacija. Sloboda i dolazak na svoje. NE idite na hiruške zahvate listova ili zglobova tokom ovog perioda.
Dela vladana Uranom uspevaju.

Mesec u Ribama
Otrovi, droga, samo-razaranje, prevara, tuga, depresija, izolacija, ludilo, veoma duboke duhovne stvari. Dobar u uspehu sa meditacijama i svim duhovnim težnjama. Čini za obmanjivanje ljudi, tajne, podvale, ranjivost. Tajni neprijatelji, izmenjena stanja. Ovo je jedan od najboljih perioda za dovođenje stvari kraju, naročito kada je mesec u 20-30 stepeni znaka (postarajte se da nije u praznini hoda). Duhovno lečenje može da se izvodi. NE idite na hiruške zahvate stopala tokom ovog perioda.

 

© Copyright 2003, 2006, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

home