Praznina Mesečevog Hoda

 

Izbor trenutka je sve, i ako nešto radimo u pogrešno vreme sve može da se sjebe. Univerzum ili radi za vas ili protiv vas. Poznavanje ovoga može da vam uveća moći.

Praznina Mesečevog hoda se događa na svakih nekoliko dana. To se dešava kada Mesec završi poslednji aspekt za bilo koju planetu pre nego što uđe u sledeći znak. Normalno ovo traje nekoliko sati, osim ako sve ostale planete nisu u ranim stepenima (položajima).

Važno je znati: ZAPOČNI NEŠTO NA PRAZAN MESEC I NEĆE USPETI. Započeti projekti, potpisani papiri, kupljeni predmeti, bačeni spelovi; sve što se uradi u ovo vreme ima veću šansu da se izjalovi. Početi projekti nikada ne budu završeni ili budu sprečeni da budu potpuno završeni. Zločini koji se izvrše u ovom periodu retko budu otkriveni.

Ako se prijavite za posao ili odete na intervju tokom praznog Meseca možete više nego verovatno da zaboravite na to da vas prime. Planovi koji se naprave tokom ovog vremena se menjaju. Odeća koja se kupi možda neće odgovarati ili neće nikad biti nošena.

Uzimite zajam tokom ovog perioda i postoji šansa da nikada nećete morati da ga vratite. Ovo je vreme kada je univerzum pun rupa. Pravilo je da sta god se počne u ovom periodu retko biva završeno.U mnogim slučajevima, ovo je vreme da se provučete sa nekim stvarima.

Ovo NIJE vreme za spelove, jer neće uspeti. Biće nedelotvorni.
Za informaciju o tome kada je mesec prazan, mnoge godišnje knjige su dostupne. ‘Llewellynova’ knjiga Mesečevog znaka, izlazi godišnje i ima tu informaciju. Može se kupiti skoro svuda i nije skupa. Efemeride takođe sadrže ovu informaciju za one od nas koji znaju da ih čitaju.

 

© Copyright 2002, 2006, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

home