Moći Uma i Duha

Suština PRAVOG Satanizma jeste završavanje započetog posla našeg Tvorca Boga Satane nad čovečanstvom. Satana je bio sprečen da dovrši svoj posao nad čovečanstvom: da od ljudske duše napravi bogove. Bog je duhovno i fizičko savršenstvo i besmrtnost, zajedno sa božjim moćima, mudrošću, razumevanju, i znanjem. Ovo je krajnja poruka svih okultnih disciplina, kao što su alhemija i legende Bogova sve alegorije koje sadrže moćne poruke.

Pri pomenu veštičeranja onima koji su još neiskusni sa veštičarenjem (korišćenje moći svoga uma i duše kako bi se postigli željeni ciljevi), slike starih veštica sa zašiljenim crnim šeširom, metle, šišmiši, kotlovi, žabe, amuleti, sveto kamenje, simboli, itd. nadolaze kroz um.

Moći koje se ovde koriste pre svega jesu moći sopstvenog uma i duha. Od nagore nabrojanih, mnoge stvari su samo beskorisni materijali, kao kotlovi. Drugi, kao amuleti, prstenje dragih kamenova i slične stvari su izuzetno koriste i mogu povećati energiju. Koveni (grupe veštica/veštaca) mogu biti korisni pri dizanju energije, jer mnogo nadarenih ljudi radi na istom cilju, gde samostalni rad ne bi mogao mnogo da doprinese. Dizanje energije i usmeravanje ka željenom cilju, koji god da je, jeste suština veštičarenja.

Često viđamo krugove zajedno sa astrološkim proračunima i drugim okultnim simbolima u filmovima i sl. Astrološko uskladjivanje i proraćuni pri dizanju i usmeravanju enerigije jesu često od velikog značaja za uspeh radnje i mogu znatno da povećaju moći. Magovi (oni koji koriste moći svog uma i duše) koriste sva moguća sredstva kako bi povećali svoje moći. Ovo je važno.

Demoni i spiritualni asistenti često koriste žabe, i druge životinje zvane "familijarima" kako bi pomogli magu u njiegovom naumu i delu, i komuniciraju kroz medijum koji je obično životinja, koja je bliska magu ; moćna veza se uspostavlja. Životinje takođe nude zaštitu i jesu dar od Satane.

Pregled gore navedenog:

1. Pravi Satanizam jeste rad kako bi se unapredle moći uma i duše osobe.
2. "Veštičarenje" jeste korišćenje ovih moći, koje su od uma/duše. Simboli, amuleti, kamenje i ostali materijali su tu da povećaju energiju, direktno, ili indirektno za one koji preferiraju da koriste vizualizaciju kako bi povećali svoje moći.

 

© Copyright 2007, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

home