Korištenje i Jačanje Crnog Ogledala

 

Korišćenje crnog ogledala može biti jako korisno u kontaktiranju sa Demonima i dušama, proricanju budućnosti, i odgovaranju na pitanja. Crno ogledalo je idealno za ove svrhe.
Tradicionalno, Obsidian je bio izabrani materijal i izradnji crnog ogledala, ali metoda opisana ispod radi jednako dobro.

Ciklus Punog Mjeseca je najbolje vrijeme za izradnju crnog ogledala, jer mjesec vlada nad trećim okom i vidovitošću. Bilo kakav okvir za fotografije može služiti kao podloga za crno ogledalo. Izvadi staklo iz okvira za slike i oboji jednu stranu crnom bojom. Vjerojatno ćeš morati napraviti nekoliko slojeva boje. Uljne boje su trajne, ali im treba mnogo vremena da se osuše. Budi siguran da se staklo potpuno osušilo prije nego ga vratiš u okvir.

Zamjene za crno ogledalo uključuju tamne posude sa crnom tekućinom ili sjajni crni predmet, dovoljno velik da se fokusiraš na njega. Pronašla sam da i obična ogledala rade u zadimljenoj sobi (svjetlo svijeće je savršeno). Ritual jačanja ispod je za iskusnije meditante i vrlo je efektivan. Ako nisi napredan, svejedno možeš koristiti crno ogledalo sa rezultatima dok ne postaneš iskusniji da bi napravio ritual jačanja.

 

Ritual Jačanja:

Tijekom punog Mjeseca, otiđi negdje vani ako je moguće, na neko mjesto gdje ćes imati malo privatnosti. Uđi u lagani trans, udiši energiju iz Mjeseca u svoje treće oko na udisaju, a na izdisaju, vibriraj “Inanna”;
I-I-I-I-I-I-N-N-N-N-N-A-A-A-A-A-A-N-N-N-N-A-A-A-A, vibrirajući, tako da osjećaš vibracije u trećem oku. Napravi to 30 puta, zatim skupi energiju iz trećeg oka i cirkuliraj ju u srčanu čakru i nazad u treće oko 9 puta, završavajući tako da uvijek malo ostane energije u srčanoj čakri. Postavi Sigil Astarot na vrh lica crnog ogledala i obadvoje postavi na oltar. Astarot je Božica proročanstva.

Napiši slijedeću molitvu na papir:

Čuj me Gospodaru Sotono, tražim u Tvoje ime, da sile tame daruju svoje moći proročanstva u ovom ogledalu; da mogu koristiti ovaj magijski medij da kontaktiram kojeg god Demona prizovem, da gledam u otkrivenje tajni, i znanje koje je meni nepoznato.
U ime Sotone/Lucifera, ja molim Astarot, da podari blagoslove proročanstva i sve moći vezane uz ovo ogledalo. Sve ovo, tražim u Tvoje ime, Gospodaru Sotono. Neka tako bude.

Na vrhuncu svoga rituala, recitiraj molitvu na glas i kada završiš zapali papir na plamenu crne svijeće na lijevoj strani svoga oltara. Stavi goreći papir u zdjelu da izgori.

Sada, uzmi spremljenu energiju iz srčane čakre i puštaj ju u ogledalo sa svakim izdahom vibrirajući G-G-G-G-G-E-E-E-E-E-E. Slovo G se jako naglašava, kao u engleskoj riječi “get” bez “t”. Baza tvoga jezika bi trebala biti što je bliže moguće stražnjem dijelu vrata dok vibriraš Gebo runu. Gebo je Astarotina runa i koristi se u radu sa moćima srčane čakre. Sa svakim izdisajem, vibriraj energiju u svoje ogledalo. Vizualiziraj energiju kako ulazi u ogledalo. Trebala bi biti u indigo (ljubičasto-plavoj) boji (može biti i malo zelene ili vrtloga u zelenoj), i neka raste sve intenzivnije sa svakim izdisajem. Trebao bi znati ocijeniti kada je ogledalo napunjeno i kada se spremljena energija iz srca potroši.

Da bi koristio ogledalo:
Postavi ogledalo tako da je u ugodnoj poziciji. Trebao bi ugodno sjediti kada gledaš. Soba bi trebala biti tiha i zadimljena, po mogućnosti sa svjetlom svijeća.

Da počneš seansu gledanja, uđi u trans, i zamisli da je ogledalo crna vodena tekućina. Fiksiraj svoj pogled u ogledalo. Ogledalo će nakon nekog vremena postati sivo i slike u oblacima će se početi formirati. Budi strpljiv, jer sposobnost da se vide slike duša i događaja će doći vježbom.

Najbolje je da se prvo upoznaš sa svojim ogledalo prije prizivanja bilo kojeg Demona. Na početku, gotovo svatko vidi oblake. To je normalan i pozitivan znak. Za iskustvom i upornošću, pojedinac će krenuti sa drugim vizijama koje će dolaziti nasumično. Te vizije će biti nekontrolirane.

Kada se ne koristi, drži ogledalo u zamotano u svili da zadrži energiju i postavi ga na sigurno mjesto gdje ga drugi neće ometati. Energija će se trebati obnoviti nakon nekog vremena. Morat ćeš postaviti ogledalo na prozor ili negdje vani tijekom punog Mjeseca da upije lunarnu energiju. Da bi to napravio, udiši energiju Mjeseca u svoju srčanu čakru i izdahni ju u ogledalo kroz ručne čakre. Ako si otvoren, vidjet ćeš sa svojim trećim okom, i osjetit ćeš kada je ogledalo napunjeno, i također osjetiti kada ga treba obnoviti.

 

© Copyright 2002, 2005, 2006, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

home