Izvođenje Rituala Napolju

 

Ima mnogo toga da se kaže o izvođenju rituala i magije napolju. Zemljane energije utiču tako da pojačaju pojedinčevu unutrašnju energiju i sposobnosti. Tiho mesto bi trebalo da se izabere gde ćete biti slobodni od ometanja. Korišćenje viska pri lociranju oblasti je takođe korisno. Trebalo bi da ste adept sa viskom jer daje ’’nepravilna’’ očitavanja onima koji su manje iskusni.

Da koristite visak, otvorite mapu oblasti koju želite da koristite i označite sa olovkom, naliv perom il čime god određenu lokaciju na mapi, pitajući visak da li je ta lokacija povoljna za vaš rad. Možete takođe pitati visak gde su najmoćnije zemljine energije locirane. Ponesite svoj visak na određeno mesto i šetajte se okolo. Ukoliko su snažne zemljine energije prisutne, visak će početi da se vrti. Nad zaista snažnim mestima, vrteće se još brže.

Krugovi od kamenja su idealni za povećanje zemljinih energija i za mesto gde ćete graditi svoje duhovne energije i moći. Boja kamenja je važna (pogledajte poglavlje o bojama). Korišćenje braon kamenja će povećati zemljinu energiju da bude usmerena u vaš rad. Braon kamenja će takođe uvećati vaše duhovne sposobnosti i privući duhove zemlje.

Trebalo bi da počnete obeležavanjem svoje oblasti i postavljanjem kamenja oko obeležene oblasti. Takođe bi trebalo da budu četiri tačke unutar vašeg kruga gde ćete invocirati Četiri Krunisana Princa Pakla (i invocirati četiri elementa za naprednije magove). Ove četiri tačke trebalo bi da odgovaraju stranama sveta kao što biste uradili tokom standardnog rituala. Zapaljene sveće bi trebalo da budu postavljene na četiri tačke. Možete takođe pozvati prijatelje Demone u krug sa vama. Trebalo bi da možete da osetite njihovo prisustvo, ili za nas koji smo napredniji, da ih vidite unutar kruga sa vama. Nakon što ste sastavili svoj krug i spremni ste da počnete, važno je da udišete iz zemlje i vizuališete moćnu električno plavu svetlost kako se izdiže iz vaših stopala u glavu, držeći atame. Ispružite atame, usmerite svetlost ka njegovom vrhu, i označite svoj krug, vizuališući plavu svetlost i iscrtavajući suprotno od smera kazaljki krug sa njim.

Energije dignute trebaju biti usmerene na vaš određeni cilj. Kada dostignu vrhunac, skupite ih u sijajuću loptu ili neku drugu formu po vašem izboru, pošaljite formu svojim instrukcijama, i vizuališite energiju kako prodire vašu metu.

Kada ste završili, ugasite sveće, severnu, zatim zapadnu, južnu i istočnu. Koristeći svoj ispruženi kažiprst, izbrišite svu plavu svetlost kruga, pokretima u smeru kazaljke na satu glatkim, laganim pokretom. Zahvali svojim Demonima prijateljima (ukoliko ste imali neke u vašem prisustvu) i razbacajte kamenje.

Možete takođe koristiti moć kamenog kruga da meditirate u njemu. Ovo će delovati tako što će povećati vašu energiju. Meditacija može da se izvodi sedeći ili ležeći. Koristite plavu svetlost za sve vaše radove.

Satanizam je jedno sa prirodom.

© Copyright 2003, 2006, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

home