Spiritualni Sotonizam: Za One Koji Su Novi

 

Nažalost, Kršćanska Crkva je zaustavila mnogo u putu slobode medija i slobodnog govora, pogotovo onima koji su na stazi lijeve ruke godinama. Sotonizam je velika prijetnja mnogima koji žele zadržati moć i kontrolu jer Sotonizam tu kontrolu i moć daje običnom čovjeku/ženi. Sotonizam je bio promišljeno potisnut a sljedbenici su bili teško progonjeni. Neprijateljske religije su slobodne da promoviraju svoje laži i horor priče o Sotonizmu da drži ljude podalje, koristeći manjak znanja i strah. To je dovelo do mnogo ne znanja i zabune u vezi Sotonizma i imalo je veoma nesretan efekt na mnoge koji nisu razumjeli ili im nije nitko mogao odgovoriti na pitanja u vezi staze lijevog puta.

Sotonizam je VRLO duhovno orjentirana religija. Za vas koji ste odgojeni u Kršćanskom domu, ili ste ateisti, taj intenzitet duhovnosti može biti iznenađujuć ili čak biti i šok. Ostale religije su duhovno mrtve; drugim rječima, ništa se ne događa, i u rjetkim slučajevima nešto se i dogodi, što je od slabe prirode. Većina religija staze desne ruke se bazira na ukradenim i lažnim praksama. Nasuprot Kršćanima koji se mole i nastavljaju moliti bez odgovora, Sotonisti dobijaju snažan odgovor, i ne mislim na 24 godine kasnije!

Mnogi od nas su imali slična iskustva kao Spiritualni Sotonisti, ali pošto smo svi individue, iskustva će varirati, i ono što je jedna osoba iskusila, druga nemora.

Za one koji su novi, evo nekoliko stvari koje se mogu očekivati:

Mnoge stvari koje se naredno događaju mogu biti od stimuliranja i uzbuđenja. Zapamti da je ovo nešto novo i može potrajati za navikavanje, dok osnivaš snažnu, čvrstu duhovnu vezu koja će ti nemjerljivo pomoći.

Sad, na nekom mjestu, obično kada se osjećaš samouvjereno, Satana će ti pokazati što ne valja sa tvojim životom. Satana zna sve o nama i gdje nas vode naše akcije, manjak inicijative ili što god slučaj može biti. Ako radimo nešto što će imati štetan efekt na naš život kroz put, reći će nam, JASNO.

To može biti zbunjujuće pa čak i zastrašujuće, pogotovo u svim lažima i hororskim pričama koje su se raširile od neprijatelja stoljećima. Nema potrebe za uzbunom. On samo dolazi do tebe jer se brine. Nekada će poslati Demona da nas usmjeri, kao što je napravio samnom, i do današnjeg dana sam mu dubuko zahvalna. Demon može biti strog ili napraviti što god treba da ga saslušaš i promjeniš se.

NIKADA VAM SATANA I DEMONI NEĆE REĆI DA NAPRAVITE BILO ŠTA NAŽAO ILI ŠTETNO SEBI ILI DRUGIMA! Takva vrsta iskustava dolaze od Kršćanskih anđela i drugih entiteta koji nemaju veze sa Satanom i Demonima.

Uvijek budi otvoren. Ako imaš problema u razumjevanju nečega ili si zbunjen, možeš tražiti Satanu za pomoć i pomoći će. Zapamti, uvijek pokaži poštovanje i naklonost Satani i našim Demonima prijateljima i nagradit će te sa mnogo mudrosti i znanja koje outsideri nikada neće imati.

Takozvano „nadprirodno“, je dio naše svakodnevnice kao Sotonista. To je nešto pozitivno. Satana će te nagraditi sa osjećajem duhovne i unutarnje snage koja će te izvući iz svega. Psihički darovi se počinju otvarati sve više i više, zajedno sa samouvjerenjem i dubokim razumjevanjem.

U završetku, važno je zadržati snažan i pozitivan stav i ne slušati gluposti od priča koje govore oni koji ništa ne znaju o Satani, ili Sotonizmu. Mračni blagoslovi, i neka vaše putovanje stazom lijeve ruke bude bogato i nagrađeno.

eh

 

© Copyright 2002, 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

home