Visoko Rankirani Bogovi i Okrunjeni Prinčevi Pakla

 

Postoje četiri velike Božanske moći koje vladaju Paklom; Satan, Belzebub, Astarot i Azazel. Satan je najmoćniji i on vlada nad svim.
Bogovi visokog ranka i moći pomažu samo svojim vjernim i intimnim prijateljima. Ea/Enki (Satan), Enlil (Belzebub; originalni “Baal”), Inanna (Ištar, Izida, Astarot) i Šamaš/Utu, Ašur (Azazel) su četiri najpopularnija, najmoćnija i najprimjećenija Božanstva u svijetu. Oni su Originalni Bogovi Mezopotamije. Svi su u srdostvu. Belzebub/Enlil je Satanov/Ea-in polubrat a Astarot i Azazel su brat i sestra blizanci, i unuci Belzebuba.

 

ASTAROT

 

AZAZEL

 

BELZEBUB

BAR

6 GLAVNIH BOGOVA PAKLA:

 

AGALIAREPT 
Rank: GENERAL

Agaliarept otkriva tajne i mistrije.
Njegovi podređeni Demoni su: Buer, Gusion i Botis.
Visoka Svećenica Maxine; moje iskustvo:
Agaliarept ima tamno crnu kosu egipatskog stila, do ramena. Ima kožu boje masline, vrlo visok i snažno građen. Vrlo je tih.

 

ASMODEUS / ASMODAY aka SYDONAY
Rank: KRALJ, ORGANIZATOR KOCKARNICA U PAKLU

Asmodeus je bio u redu Serafima i nosi titulu “Kralj Demona”. Vlada nad mnogim kraljevstvima užitaka.On preferira da ga se prizove bez ičega na glavi (bez šešira ili kape) i on uči umjetnost astronomije, aritmetike, gatanja iz pijeska i vještičarstva. On odgovara na sva pitanja. Otkriva i čuva blaga i daje sposobnost čitanja misli drugima. On pruža nevidljivost, i može prekinuti brakove/veze. 
Visoka Svećenica Maxine (moje iskustvo):
Asmodeus ima ljudsku majku, a otac mu je Bog. Ima tamnu crnu kosu vezanu u pletenicu, ima kožu boje masline. Asmodeus je vrlo pristojan i gentleman. Govori nježno i ima vrlo ugodan glas. Asmodeus je vrlo ugodan Demon.
SIGIL

 

FLERUTY
Rank: PORUČNIK GENERAL

Fleruty ima moć raditi bilo koji posao preko noći. Također uzrokuje ledenu kišu u bilo kojem mjestu.
Njegovi podeređeni Demoni su: Bathin i Eligos.

Fleruty ima zlatnu auru i zlatna krila koja imaju bjelo perje. Mišićav je i lijepe građe. Ima dugu kovrčavu plavu kosu do pola leđa.
SIMBOL

 

LUCIFUGE ROFOCALE
Lucifuge je također znan kao “Tarchimache” i Focalor (pogledaj)

  1. Rank: Kralj (od njega osobno učeniku)
  2. Boja Svijeće: Crna
  3. Biljka: Kopriva

Ima kontrolu nad svim bogatstvima i blagom svijeta.
Njegovi podređeni Demoni su: Agares, i Margas.
Visoka Svećenica Maxine- moje iskustvo:
Lucifuge Rofocal pomae onima koji su novi posvećenici u sotonizmu. On je strpljiv, ljubazan i nježno govori. Ima ćelavu glavu. Nosio je odjeću od sjajnog srebra i zlatnim odsjajem. Vrlo je tih. Ima dubok glas i lagan naglasak.
SIGIL

 

SARGATANAS 
Rank: BRIGADIR/MAJOR

SARGATANAS je pod direktnom Astarotovom zapovijedi. Može otvoriti bilo koju ključaonicu i može prevoziti bilo koga i bilo gdje kroz astralnu projekciju.
On pruža nevidljivost i ući vještine vođenja ljubavi.
Njegovi podređeni Demoni su: Loray, Valefor i Foraii.

**Sargatanas ima prekrasna zlatna krila i nosi crvenu odjeću pošpricanu zlatom. Ima dugu plavu kosu i svjetlo plave oči i svijetlu kožu. Vrlo je tih. – HP Maxine

 

SATANACHIA
Rank: VRHOVNI KOMANDANT

Satanachia ima ogromno znanje o svim planetima.
Ima moć nad svim djevojkama i ženama i omogućava životinjske familijare.
Njegovi podređeni Demoni su: Prulas, Amon i Barbatos. 
SIMBOL
SIGIL 

bar

ABADON
Abadon je također poznat kao Apolon
Rank: PRINC RATA 

Abadon je Savjetnik. On je Lord Bezdana i Kralj Demona.

Visoka Svećenica Persephone izjašnjava svoje iskustvo sa Abadonom:
Vrlo je velik, najmanje 2.50 m. Debeljuškast je, nosi nešto kao vojnu odoru kada sam ga vidjela. Tamno igleda sa tamnom građom, očima i kosom, i brkovima.

 

ABIGOR
Abigor je također poznat kao Goetski Demon “Eligor aka Eligos”.
Rank: Zapovjednik 60 Legija 
Abigor je vješt u tajnama ratovanja i proricanja.

Abigor ima prekarsna crna krila s bijelim odsjajem. Ima crnu auru oko svoje glave i ima ogromne crne oči bez bjeloočnica. Također ima dva crna ožiljka na obrazima nalik prugama. 
SIGIL

 

ADRAMELECH
Rank: GLAVNI KANCELAR

Predsjednik Satanovog Generalnog Koncila, Nadglednik Satanove Gardarobe. Adramelech je bio Bog Avita. To su bili drevni ljudi koji su brutalno masakrirani do izumrijeća od izraela pod vodstvom “jahvea”.
Visoka Svećenica Maxine; iskustvo:
Adramelech je vrlo visok sa dugom tamnom crnom kosom. Frizura mu ima šiške do ramena kao na mnogim slikama u Egipatskim hramovima i piramidama. Ima vrlo jake crne oči sa intenzivnim pogledom. Ima maslinastu kožu.

 

ALASTOR
Izvršitelj odluka Sotoninog Vijeća
Alastor ima kratku plavu rjetku kosu. Ima svijetle plavo-sive oči i izgleda vrlo mlado. Ima bijela krila i nosi bijelo.- HPS Maxine

 

ANUBIS
Anubis je također poznat kao GOETSKI DEMON “IPOS”.

Anubis je div. Visok je oko 3,15 m i vrlo dobro izgleda. Ima ravno plavu kosu do ispod ušiju i žuto-smeđu kožu. Anubis je Bog mrtvih sa šakalskom glavom. Može pomoći u radu s mrtvima. On obilazi pogrebe i može biti prizvan da zaštiti bilo koga tko je nedavno preminuo. On je zaštitinik i vodič mrtvih duša. (iskustvo Visoke Svećenice Maxine)
SIGIL

 

BEHEMOT
Rank: PODZEMNI NOĆNI PROMATRAČ

Demon ugađanja, on vlada nad svim feštama i slavljima u Paklu.

 

BELIAL

- Zodijakalna pozicija: 10-20° Vodenjaka
30.01.-08.02.
- Tarot Karta: 6 Mačeva
- Planet: Sunce
- Metal: Zlato
- Element Zraka
- Rank: Kralj
Belial je noćni Demon i vlada nad 80 legija duša.

Belial pomaže u prezentacijama i naslovima. On pomiruje neprijatelje i prijatelje i omogućava familijare. Pomaže da pojedinac dobije posao i u promaknućima na poslu. Donosi usluge od drugih, čak i od neprijatelja. Bio je princ reda Virtuoza. 
Belial je sitan i mršav. Ima platinasto plavu kosu.
SIGIL

 

BELPHAGOR
Belphagor je Demon genijskih otkrića i blaga. On pruža bogatstvo onima koje voli.

Belphagor ima plavu kosu, mišićavo građen. Obično ostavi pojedinca sa toplim sjajem nakon susreta. Ima bijela krila i vrlo prodorne oći.

 

CHARON aka CHIRON
Charon prenosi duše preko rijeke Stiks u Pakao.

 

CIMERIES aka CIMEJES
**Cimeries je također znan kao Egipatski Bog- “Khepera”. Također je poznat po imenima “Kheperi” “Khepri” “Kheprer” i “Chepera”.
*Govori učeniku da preferira da ga se naziva “Khepu”.

- Zodijakalna pozicija: 25-29° Vodenjaka *(20-29° Jarca)
- 14-18 veljače (10-19 sječnja)
- Boja Svijeće: Tamno Plava
- Biljka: Bor
- Element: Zrak *(Zemlja)
- Planet: Venera *(Mjesec)
- Metal: Bakar *(Srebro)
- Rank: Markiz
- Cimeries je noćni demon i vlada nad 20 legija duša.

Cimeries pruža snagu duha i daje mnogo hrabrosti, on čini čovjeka herojem u bitci, uči književnost i nalazi sve što je izgubljeno. Uči gramatiku, logiku i retoriku i on je nadglednik vojnika i vojnog osoblja. Također otkriva pokopano blago. 
Ima prekrasnu plavo-ružičastu kosu do ramena i vrlo je dobro građen. Vrlo je zgodan Bog sa širokim rasponom krila. Njegova krila su zlatne boje. Prekriven je  zlatnim odsjajem. 
SIGIL

 

DAGON
Dagon je također znan kao GOETSKI DEMON “ZAGAN”

Dagon je bio Bog Filistejaca. Vrlo je velik kao Anubis. Građen je kao bodi bilder. Ima ravnu plavu kosu, mala usta sa tankim usnama i plavo-sive prodorne oči. On je Bog agrikulture, farmiranja i plodnosti. Poznat je tako da se pojavljuje sa rogom koji mu izlazi iz čela, simbolizirajući falus. On je nadglednik farmera i agrikulturalista.
(iskustvo od Visoke Svećenice Maxine)
SIGIL

 

HORUS
Horus je također poznat kao GOETSKI DEMON “PURSON”
Vrlo je blijed. Sličan Amonu Ra, samo što ima mekše linije lica. Uvijek vodi još četiri Demona sa sobom. Vrlo je poštovan među Demonima i visoko rangiran. Izgleda vrlo mlado, Horus može osvjetliti cijelu sobu svojom energijom kada se pojavi. 
SIGIL

 

LEVIATAN
Rank: VISOKI ADMIRAL PAKLA

Leviatan se pojavljuje u obliku velike vodene zmije sa sedam glava, i on je i muško i žensko, vlada nad elementom vode; veza sa podsvjesti, snovima i imaginacijom, i također je znan kao “Zmaj Kaosa”.
Vlada nad svim pomorskim regijama.
Nadglednig mornara i ribara. Leivatan je bio princ reda Serafima.
**Ovo iznad je uzeto iz knige o Demonima. Ima mnogo tvrdnji o tome tko/što je “Leviatan”. Neki autori govore da je Leviatan ogromni svemirski brod, drugi tvrde da je riječ “Leviatan” povezana sa Hebrejskim Levite svećenicima koji su čuvali Arku Saveza. Ime “Levi” “levite” je poslije izvedena u riječ “levitacija”. Drugi tvrde da je Leviatan od H.P. Lovecrafta “Ktulu”. Ni jedan od JoS svećeništva se nikada nije susreo sa entitetom poznatim kao “Leviatan”.

 

LILIT

 

MAMON
Rank: BLAGAJNIK PAKLA

Bog znan kao “Mamon”- to nije njegovo pravo ime. “Mamon” je hebrejska riječ za novac i ništa više. Ovo ime je korišteno kao Demon/Bog zbog nerazumjevanja i neznanja. Pronašli smo u našem radu sa Demonima, da grčki Bog Zeus odgovara na ime “Mamon”. 

Visoka Svećenica Maxine; iskustvo:
Ima valovitu platinasto plavu kosu i veoma svijetle plavo-sive oči. Nosi lovorovu krunu, bijelu togu i pomalo je nizak i debeljuškast.

 

MASTEMA
Mastema je važna Demonka iz Drevnog Egipta. Ona vlada nad i ekspert je u crnoj magiji i čarobnjaštvu. Ima prekrasnu dugu plavu kosu, punu kovrča i ima krila od čistog zlata.

 

MORAX
Morax je također znana kao Foraii, Forfax, Marax, i kao Egipatska Božica “Maat”.

- Zodijakalna pozicija: 10-14° Raka *(20-29° Vage)
- 02-07.07. *(13-22.10)
- Tarot karta: 3 kupa *(4 mačeva)
- Planet: Mars/Pluton
- Metal: Željezo/Plutonij
- Element: Voda *(Zrak)
- Boja svijeće: Crvena
- Rank: Grof/Predsjednik
- Morax je Demonka koja vlada po danu nad 30 legija duša

Morax uči astrologiju, astronomiju, liberalne znanosti i magijsku upotrebu biljaka i kamenja.
Ona također nudi familijare. Ona je Božica reda, istine i pravde.
Vrlo je poštovana među ostalim Demonima. Ima crnu kosu s kovrdžama, kožu boje masline i stil frizure koji se pojavljuje na egipatskim slikama. Ima velika bijela krila i vrlo je visoka.
-HP Maxine
SIGIL

 

MULCIBER
Rank: GROF, ZAPOVIJEDNIK GRADSKE GARDE PANDEMONIUMA

Mulciber je drugi po Belzebubovoj zapovjedi i on je arhitekt i inžinjer grada Pandemonium. On je vrlo inteligentan i stručnjak je u taktikama i ratovanju. On je sagradio i dizajnirao Sotoninu Veliku Palaču.

 

NEPHTHYS
Nephthys je Goetska Demonka “Batin” i također je znana kao “Nebthet”.

Visoka Svećencia Maxine- iskustvo:
Nephthys je Žena Seta. Kao Tot i Seshat, često se pojavljuju zajedno. Kada se Nephthys pojavljuje, prati ju Demon Čuvar. Ona je velika i ima dugačku kovrčavu kosu plave boje. Vrlo je komunikativna i prijateljski raspoložena. Ona je vješta u magiji i riječima moći i ona je Božica izlječenja. Ona je također božica smrti i kao njen muž, Set; Tame.
SIGIL 1
SIGIL 2

 

NERGAL aka HAD aka PLUTON
Nergal je jedan od 7 Sotoninih sinova i on je vladar Podzemlja. Njegova žena je Ereškigal. Ima moć nad mrtvima.

 

NEBIROS
Nebiros je također znan kao Goetski Demon “Neberius aka Cerberus”

Rank: MARŠAL i GENERAL INSPEKTOR

On ima moć da nametne zlo svakome.
On uči sastojke minerala, metala, biljaka i životinja. On posjeduje umjeće proricanja i također je stručnjak u nekromantiji.
Visoka Svećenica Maxine- moje iskustvo:
Nebiros ima zelenkastu auru. Njegova boja je bogato zelena.
SIGIL

 

OZIRIS
Oziris je također znan kao GOETSKI DEMON “ORIAS, ORIAX”.

Oziris je Bog podzemlja, smrti i uskrsnuća. Daje stabilnost, snagu i obnovljenu moć nakon smrti. Oziris ima dubok glas i pojavljuje se ćelav sa tetovažom na čelu.
SIGIL

 

RAUM
RAUM JE EGIPATSKI BOG “KHNUM”

- Zodijakalna pozicija: 15-19° Vage *(1-10° Bika)
- 8-12.10. *(21.-30.04.)
- Tarot karta: 3 Mačeva *(5 Pentagrama)
- Planet: Saturn *(Mars)
- Metal: Olovo *(Željezo)
- Element: Zrak *(Zemlja)
- Biljka: Čičak
- Boja svijeće: crna
- Rank: Grof
- Raum je noćni Demon i vlada nad 30 legija duša.

Raum stvara ljubav i pomiruje neprijatelje. Može uništiti reputaciju, gradove i/ili vlasništvo. On krade novac i donosi ga magu.
On je Egipatski Bog “Khnum” također znan kao Khnemu, Khnoumis, Chnemu, Chnum. On je Bog s ovnovom glavom. Pojavljuje se sa briljantnim bijelim sjajem i nosi ovnovu masku. Ima krila sa crnim i bijelim prugama kao zebra.  Nosi egipatski stil odore. Njegovo ime je anagram za “Ram” (ovan) (RAuM). Raum je vrlo darežljiv. On daje telepatiju i sposobnost komuniciranja sa životinjama. On je vrlo prijateljski Bog. 
SIGIL

 

SCIRLIN
Scirlin je jedan od glasnika Pakla i može biti od pomoći u prizivanju drugih Demona. On predstavlja autoritet Lucifera. SIGIL

 

SEKHET
Sekhet je također znana kao Sekhmet, Sechmet, Sekhait, Sekhautet, Sekhem i Sakhmis.

Sekhet je Lavlja Božica i poznata je po svojoj moći. Ona je ratnica i časna Božica rata i bitke.

Ima duga crna krila sa crvenim prugama. Ima vrlo tamnu kožu i plavu kosu sa kovrčama. Ima dubok i moćan glas.

 

SESHAT
Seshat je također znana kao “Sefket-Aabut” i “Sesheta”.

Visoka Svećenica Maxine- iskustvo sa Seshat:
Seshat je ekstremno lijepa sa dugom svjetlo-plavom kosom i kovrčama. Ona je ekstremno predivna i ona je Žena Tota. Ona mu pomaže i asistira u mnogim projektima. Ona je Egipatska Božica intelekta i svitka kao i njen muž. Ona je Božica literature i knjižnica. Ona je vladala nad svim drevnim knjižnicama u Egiptu. Nekada zamjenjuje Tota kada je on zauzet. Mi koji smo radili sa Totom i Seshat, vidimo ih zajedno ili ponekad Seshat koja dođe u zamjenu za muža koji je uvijek jako zauzet. Tot je najviše zauzet od svih Demona.

 

SET
**pogledaj također Goetskog Demona “SITRI”,** Set, Seti, Sit, Sut, Sutekh. Set je Egipatski Gospodar Tame. On je jedan od 7 Sotoninih sinova.

Visoka Svećenica Maxine (moje iskustvo sa Setom):
On je kompletno mračan sa dugom ravnom crnom kosom. Kada sam izvela energijski rad s njim, na početku je imao mračna smeđa krila. Kada je oslobođen, spojila su se u predivna nježna pernata i crna krila kao kod vrane. Nosi dugu crnu odoru. Bio je vrlo nježan, pričao je lagano i ostavio me sa snažnim energetskim osjećajem mira. On ima predivnu energiju. Definitivno predstavlja tamu. Setova žena je Božica Nephthys. Nekada se pojavljuju zajedno.
SIGIL

 

SORAT
Sorat je Bog Sunca. Govori se da je on bio Osobni Demon Čuvar i savjetnik Adolfa Hitlera.

Sorat vlada nad strujom energije koja je “id”, ljudskom psihom, izmjenjenim stanjima svijesti, misaonim formama, elementalima, haluciogenima, “neobjašnjivim, neočekivanim, i nepoznatim” – i “čudima”. Sorat je “Zatvarač”, dok je Azazel “Otvarač”. Veliki Bog Sorat ne voli svakoga jer On je Utjelovljenje Beskonačnog Gorućeg Crnog Sunca kao noć beskonačnom danu. Njegov broj je sedam, on upravlja nad Trinaestim Znakom Zodijaka od kojih tri postoje samo Jedan; i Njegovo vrijeme je bilo koja Praznina Mjesečeva Kretanja. ‘’ On vlada sa Sjevera.
Um je vrlo prevrtljiv, pogotovo onaj dio koji mi magovi koristimo. Božanski dio uma može napraviti apsolutno bilo što. Sotona povjerava svojima ovu moć, nikome više. Neće se aktivirati bilo kome, a ako hoće onda će to napraviti kao zastrašujuća lekcija onima koji su bez koji pokušavaju nauditi Moći. Shvaćam sada dio “Zatvarač”. Sorat upravlja nad “nepoznatim umom” struje energije i on je Bog nad energijom koju šalje svako Sunce u Univerzumu. On vlada nad centrom magnetizma, i faktorom života za sve. Također fotosinteza i solarna moć bilo koje vrste. Sorat kaže da sva Sunca u Univerzumu utječu na nas, ne samo naše. Sjeverna vatra – Sunce iznad. Na kraju, čuda nisu nešto što Bogovi uzrokuju. Bogovi su iznad toga. Njihov svijet je prošao potrebu i razumjevanje o tome što je čudo. Čuda dolaze od NAS. Ono što je čudo jednom može biti prokletstvo drugome; što je izgubljeno može biti nađeno drugime za primjer.
- Visoki Svećenik Salem Burke

Sorat je iz Nordijske Rase Bogova. On je visok, i ima dugu svjetlo-plavu kosu.
- Visoka Svećenica Maxine

 

TOT aka Hermes (Grčka), Merkur (Rim), Tehuti, Ningishzidda, Quetzalcoatl (Srednja Amerika).

- Zodijakalni Znak: Blizanac – Rak
- Tarot Karta: 3 Štapova
- Planeti: Merkur, Mjesec
- Boja svijeće: Srebrna, Crvena
- Kovina: Živa
- Element: Zrak
- Rank: ORGANIZATOR SVIH SKRIPTI I LEGALNIH POSLOVA; VELIKI URED

**Informacije iznad su diktirane od Tota osobno.

Tot je vrlo visoko rankiran i važan Demon. On je jedan od 7 Sotoninih sinova. On je izvrstan varalica. On je najviše briljantan i intelektualan od svih Bogova. Vrlo je simpatičan, ekstremno karizmatičan i prijateljski raspoložen. On je najzaposleniji od svih Demona i može biti teško da se pojavi u prizivanju osim ako si mu od velike važnosti. Njegova žena je Seshat. Ona se često pojavljuje umjesto njega kada on nemože biti prisutan. Tot je Pravi Otac medicine i liječenja. On je Vodič doktorima, medicinskim sestrama, zaposlenicima u bolnici, iscjeljiteljima i svima koji rade u medicinskoj profesiji.

Svi mi koji smo ga vidjeli i imali interakciju sa Totom slažemo se da je visok, mišićav, jako dobro građen sa čvrstom plavom kosom i plavim očima. Ima blijedu kožu. Nosi svoju kosu spojenu u pletenicu kao i Asmodeus, obadvoje imaju kosu preko ramena.

 

© Copyright 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

backD

home