KAKO PRIZVATI DEMONE

 

*Za one ljude koji su imali probleme da im se pojavi Demon, neka kliknu link na dnu strane

Najvažnija stvar koju možete da učinite, je da zaboravite sve čemu ste bili naučeni o Demonima od izvora koji su neprijateljski Satanizmu.

U većini dostupnih grimoara, nema ničeg do dezinformacija. Pridržavanje instrukcija u grimoarima, nije samo pogrešno, već može biti i vrlo opasno.

Moje iskustvo sa različitim Demonima mi govori da su oni vrlo ponosni i biti pun poštovanja je jako bitno.

Nedavno, nekoliko PrvoSveštenika i PrvoSveštenica smo raditli energetske projekte sa mngim Demonima uključujući sve demone Goetie. Svih 72 Goetskih Demona su oslobodjeni i još mnogi drugi. Pronašli smo prave identitete većine tih Demona. Mnogi su koristili razne saveznike kako bi izbegli zlostavljanja. Ovi Demoni, nasuprot tome šta je napisano u većini starih grimoara, nisu monstrumi. Mnogi od njih su prelepi, popularni i važni Bogovi.

KAKO JE ASMODEJ REKAO SOLOMONU:
"STOGA NE PITAJ ME O MNOGIM STVARIMA; JER SE TVOM CARSTVU POSLE NEKOG VREMENA BLIŽI KRAJ; I UBRZO ĆE SE  PORUŠITI, I TVOJ SJAJ NEĆE TRAJATI DUŽE OD JEDNOG GODIŠNJEG DOBA, KRATKOTRAJNA ĆE BITI TVOJA TIRANIJA NAD NAMA."

Demoni su besmrtni, jedno „godišnje doba“ je za njih nekoliko hiljada godina. Hrišćanski „Bog“ gubi moć. Otac Satana me je obavestio da je naša strana pobedila. Upozoravamo sve: korišćcenje metoda iz starih grimoara nije samo glupo, već će neizbežno rezultirati ličnom katastrofom. Demonima uvek treba prići sa velikom iskrenošću i poštovanjem. Dani u kojima su se koristila imena neprijateljskog Boga, kruga od devet stopa, pretnje i ostale destruktivne i izopačene medote su prošli. Nemojte reći da niste bili upozoreni...

Kada smo novi, većina Demona je raspoložena da nam pomogne. Cilj Satanizma je da postanemo božanstvo. Ovo znači jačanje sopstva.

Kako napredujemo kroz naš sopstveni trud, mi postajemo sve veći i veći adept. Trebalo bi da možemo da se oslonimo na sopstvene moći, a ne na one izvan nas.

Demoni su najbolji kada dolazi do sakupljanja znanja i mudrosti, tako da mi možemo da naučimo i napredujemo na Stazi Levog Puta.

Kako mi napredujemo, mi ćemo postajati kompetentniji u svim aspektima magije, vršićemo uticaj na druge i okolinu sami od sebe, bez spoljašnje pomoči. Doduše, čak i ako smo adepti, postoje situacije gde su problemi ogromni, i pomoć Demona je više nego dobrodošla.

Za spiritualno vođstvo, Demoni su tu za nas na svim nivoima, bilo da smo novi, ili adepti.

Prema mojim iskustvima, preporučujem svakome od vas koji ste ozbiljni u tome da spiritualno napredujete, da ostvarite čvrstu i jaku vezu sa Demonom koji je raspoložen da radi sa vama, i da vas vodi Stazom Levoga Puta. Ovo može da bude vrlo bogato iskustvo.

Kako prizivati:

Prema Demonima se uvek odnosite sa poštovanjem i iskrenošću. Nikada ne komandujte, zahtevate ili iskorišćavate na bilo koj način.
ISPRAVNI METODI ZA PRIZIVANJE DEMONA SU:

1. Otkrij sve o Demonu koga želiš da prizoveš. Ovaj sajt ima listu atributa, i dostupnog znanja o različitim Demonima. Svi Goetijski Demoni su prijateljski prema ljudima, što znamo iz iskustva.

2. Bitno je imati konkretnu nameru, *zbog* čega konretno hoćeš da prizoveš određenog Demona.

3.  Kada tražimo pomoć od Demona, pogodno je dati nešto za uzvrat. Budi sprema da daš nešto za uzvrat. Ovo treba da bude nešto oko čega ćete se i vi i Demon složiti. Zapamti, Stariji Bogovi vrednuju datu reč, iskrenost, integritet i naročito nečiju čast. NIKAD ne obećavaj nešto što ne možeš da ispuniti.

4. Znaj metod koji ćeš koristiti u prizivanju.

Jedan od najvažnijih koraka u prizivanju Demona, sa kojima možda niste upoznati, jeste da prizivamo kroz Satanu. Razlozi za ovo su ozbiljni. Nisu svi Demoni prijateljski raspoloženi prema ljudima. Satana ima autoritet nad svim Demonima. Većina Demona je prijateljski raspoložena i vole da pomognu nama ljudima. Otkrila sam da mnogi Demoni koji su drugima činili probleme, su često prijateljski raspoloženi ka potvrđenom Satanisti.

Ja sam naučila mnogo putem moje interakcije sa Demonima. Iskustvo je, kao i uvek, naš najbolji učitelj.

Postoje različiti vidovi komunikacije sa Demonima:

1. Demon nam se obraća kroz naše misli (telepatijom). Prilikom telepatije, reči Demona dolaze nam kroz misli. U početku je malo teže onima koji nisu toliko senzitivni i manjka im psihičkih sposobnosti da primete razliku medju kominikacije sa entitetom i svojih misli. Sa meditacijama moći i iskustvom ovo postaje lakše.

2. Mi čujemo i vidimo Demona. Ovo je za ljude koji su više duhovniji i otvoreniji.

3. Mi prizivamo energiju Demona. Ovo može da vrlo bude moćno iskustvo (Demonski bio-elektricitet je mnogo jači nego naš). Mi smo okruženi jakom aurom. Tokom ovog perioda, često možemo da čujemo Demona, i kao dodatak, možemo i da ga vidimo.

4. Tokom prizivanja, Demon nam se pojavljuje i priša sa nama kroz crno ogledalo, u vidu dima mirišljavog štapića ili nekog sličnog metoda. Ovo je najbolje za one koji su novi. Kroz gatenje ako smo dovoljno senzitivni, često ćemo osetiti dodir Demona ako Ona/On tako žele.

5. Opipljiv kontakt; predmeti u našim sobama se pomeraju, i postoji stvaran FIZIČKI dokaz da je Demon prisutan.

Postoje objašnjenja u popularnim knjigama koja pominju ogromne i snažne energije pri evokaciji Demona. Koliko mi je poznato, niko koristeći metoda na ovom web sajtu nikada nije iskusio nikakvu negativnost. Invocirala sam Demone mnogo puta (pogledaj Invokacija i Evokacija) i energije nikada nisu bile tolike da ih ne mogu kontrolisati ili neprijatne.

 

METODE:

Kopiraj, odštampaj ili nacrtaj sigil Demona koga želiš prizvati na čistom papiru. Bitno je da budeš sam i da ne budeš uznemiravan ni na koj način. Zatvori oči i zamisli sigil u svom umu što bolje možeš. U redu je da otvoriš oči i pogledaš sigil opet (koliko god puta je potrebno) kako bi imao što jasniju sliku. Dok Vizualizuješ recituj ili pevuši ime Demona ponavljajući ili na glas ili u sebi.

RECI SLEDEĆU MOLITVU:

Gospode Satano, sa tvojom milošću, dopusti mi, daj mi moći da osetim i da izvršim ono što želim da učinim i da završim ono što želim putem tvoje pomoći, o Moćni Satano, jedini Pravi Bože koji živiš i vladaš oduvek i zauvek. Ja te molim da inspirišeš ________ (ime Demona) da se manifestuje predamnom kako bi mi ona/on dali prave i verodostojne odgovore, kako bih mogao da ostvarim svoje želje, ako je ispravno i u skladu sa njegovom nadležnošću. Ovo sa poštovanjem i ponizno tražim u Tvoje Ime, Gospode Satano, Oče smatraj me vrednim.

Demon može da se manifestuje na različite načine:

 

Spremi prostor. Tvoj prvi ritual prizivanja treba biti učinjen noću. Razlog za to je što su energije tokom noći drugačije od energija danju, a i lakše je biti sam i neometen. Kada ste postigli vezu sa određenim Demonom, više neće biti potrebno da izvodite formalni ritual prizivanja. Demon će se pojaviti tokom dana ili noći samo treba da se koncentrišemo kako bi ih kontaktirali telepatski.

BIĆE TI POTREBNO:

Kad završiš sa sigilom, nađi bezbedno mesto gde možeš da ga ostaviš. Poželjno je u sopstvenu crnu knjigu ili dnevnik. UVEK se odnosi prema ovom sigilu sa ekstremnim poštovanjem. NIKAD ga ne spaljujte! Može se ponovo koristiti.

Nema potrebe za krugom. Demone mrze krugove i nema potrebe za dozvolom za odlazak, obe metode su uvredljive i nepristojne. Odnosite se prema Demonima sa poštovanjem, i za uzvrat isto ćete dobiti od njih.

Posle zahteva Satani, trebali bi osetiti njegovu pozitivnu energiju. Ovo je dobar znak za nastavak. Ako se iz nekog razloga ne pojavi Demon, pokušaj neki drugi put. Uglavnom se Demon pojavljuje, ali početnici u prizivanju nisu dovoljno psihički otvoreni ili iskusni da ih osete. Mnogi su morali da izvedu ritual prizivanje više od jednog puta kako bi se Demon manifestovao. Često se Demon pojavljuje ali većina ga na primete. Potražite neobične stvari i slučajnosti, svesnost je ovde najbitnija.

Uvek ponudite neki znak pažnje i zahvalnosti za uzvrat njihove pomoći. Neke od ideja su davanje publiciteta Demonu, rad protiv laži Hrišćanstva, rad na unapređivanju Satanizma ili bilo šta drugo oko čega ćete se oboje složiti.

MOLIMO PROČITAJTE ČESTO POSTAVLJENA PITANJA AKO STE POČETNICI!
Ljudi pitaju jedna te ista pitanja iznova i iznova na e-grupama. Na mnoga od pitanja je već odgovoreno, jednostavno kliknite na link iznad i nađite vremena da pročitate.
AKO STE IMALI PROBLEME U POJAVLJIVANJU DEMONA POSLE NEKOLIKO PUTA PRIZIVANJA, KLIKNITE OVDE.

 

© Copyright 2002, 2003, 2004, 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457