Azazelova Astrologija za Sataniste

 

Astrologija, kada protumačena pravilno, jeste najdetaljniji i najnapredniji metod divinacije i esencijalna je pri izboru momenta kod rituala i u radu sa magijom. Gotovo sve drevne megalitske strukture bile su osmišljene tako da posmatraju zvezde i njihova kretanja. Četiri kardinalne tačke korišćene u ritualima jesu zasnovane na tačkama Zodijaka, kao što su i elementi.

Bogovi su se odnosili prema planetarnim pločama kao prema ’’pločama sudbine/vere.’’ Jedno od tumačenja broja 666 jeste 6 x 6 x 6= 216. 2,160 godina je potrebno ’’synetic vernal’’ tački da proputuje kroz kuću zodijaka. Ovo je vreme astrološkog doba. ’’666, je broj čoveka’’ Vodolije, vodonoše. Ovo će biti Doba Vodolije, doba vatre, Doba Satane.

Astrologija je veoma detaljan i napredan predmet. Većina njih što nazivaju sebe ’’astrolozima’’ nikada ne napreduju dalje od osnovnog nivoa. Devedeset-pet procenata svih knjiga jesu osnovne i ovo o astrologiji daje lošu sliku. Većina dostupnih knjiga govore samo o raznim ’’metodima’’ tumačenja, ali nisu u stanju da protumače informaciju, stoga su beskorisne.

Važne tačke:

 

Budite oprezni čemu verujete kada učite astrologiju, ukoliko se nešto ne odnosi na vas, onda je veoma verovatno da se neće odnositi ni na druge.

Bila sam iskrena u svim svojim tumačenjima. Astrologija se razlikuje od drugih načina divinacije. Astrologija je duboka i otkriva mnoge stvari, neke koje mogu biti neprijatne u najbolju ruku. Astrologija je brutalno istinita i najverovatnije će vam promeniti pogled na svet, kao što je i meni. Proučavala sam i praktikovala astrologiju više od 30 godina. Većinu što sam naučila bilo je kroz patnju.

Što se tiče sudbine protiv slobodne volje, otkrila sam da  znanje o nečemu pre nego se desi, može ponekad nam dati vremena da ga sprečimo. Satana mi je ZAISTA pomogao kroz neke razorne tranzite, nepovređenom. Uvek je važno da uradite ritual i pitate, ukoliko vidite da dolaze teška vremena.

ŠTA ASTROLOGIJA MOŽE DA UČINI ZA VAS

 

Loša strana je znanje o neprijatnim događajima pre nego se dese. Nekada vidimo tragediju u kartama drugih nekad u svojoj. Ljude koji ne mogu imati decu, razorne brakove, ne uzvraćenu ljubav, čak i smrt.

Kada zaista naučite da čitate planete, otvaraju se druge dimenzije. Ponekad, stvari se ne manifestuju uvek onako kako ih čitamo. Važno je i *etički* da ne otkrivate ništa tragično drugima kojima čitate. Satana je etičan i Demoni nas uče etici. Uvek postoji mogućnost da se stvari ne dogode onako kako smo očekivali i ovo je izuzetno podla stvar da učinite. Ja ukoliko vidim katastrofu, kažem osobi da čitam kako treba da bude oprezna u određenim trenucima.

NAUČITE ASTROLOGIJU SA SVOJOM SOPSTVENOM KARTOM

Astrologija Indeks

Kako da Čitate Astrološku Kartu

ASTRODIENST         
Kliknite ispod Astrodienst ’’SERVICES’’ prozor, tada kliknite na ’’FREE CHARTS,’’ Idite na žuti prozor i pratite instrukcije za unos podataka o rođenju. Kada ste završili, kliknite na kartu u koju ste uneli ’’’My AstroData.’’ Tada ispod ’’CHART DRAWINGS’’ kliknite na ’’CHART DRAWING AND ASC.’’ Ova karta uključuje točak karte i sve aspekte.

LINK ZA ON-LINE EFEMERIDE        

Link za tumačenje simbola i točka karte

 

© Copyright 2002, 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

home