Sotonizam i Kundalini Zmija

 

Bioelektricitet, što je i što radi:

Bioelektricitet je također znan kao životna sila, Ći, električno tijelo, prana, aura, duh, vještičja moć, itd. Postoje mnoga različita imena za ovu energiju.

Naše tijelo pokreće bioelektricitet. Misli su električni impulsi u mozgu. Mozak pokreće bioelektricitet. Kada ovaj elektricitet postane nestabilan, pojedinac se razboli.

Količina bioelektriciteta koju pojedinac ima, određuje njegov stupanj fizičkog, psihološkog, i duhovnog zdravlja. Ljudi, koji su bolesni ili depresivni, imaju manju količinu bioelektriciteta. Depresija sama po sebi, je simptom manjka bioelektriciteta.

Bioelektricitet povećava našu energiju, našu imunost na bolesti, našu karizmu, daje pozitivan vanjski izgled, i jača našu misaonu moć. Sa povećanim bioelektricitetom, naše misli (električni impulsi) postaju jače i više sposobne da se manifestiraju u stvarnosti.

Neki primjerio bioelektriciteta uključuju:

 

Snaga pojedinčevog bioelektriciteta je osnova svakog magijskog uspjeha. Stare čini sa čudnim sastojcima imaju malo ili ništa sa uspjehom magijskog rada, uspjeh ovisi o jačini uma i aure (bioelektrično polje) koje će sa ispravnim fokusom i usmjerenjem utjecati na okolicu pojedinca ili nekoga drugog.

Oni znani kao Bogovi (jako moćni i napredni vanzemaljci koji su genetski modificirali svoj DNK tako da ne stare), imaju mnogo ove energije. Lucifer je znan kao «onaj koji svijetli». Mnogi od tih Bogova poznatih kao «Demoni» zrače tom energijom. Hijeroglifi na zidovima Egipatskih hramova, grobnica i unutar Egipatskih Piramida govore kako je važna ova energija u postajanju Božanstva.

Dostizanje pravog Božanstva je jako teško i traži konstantan naporan rad i posvetu. Majstorstvo uma je neophodno. Duh, dok god ste živi, je dio fizičkog sobstva. Da, mnogi od nas se mogu astralno projicirati (ostaviti naša tijela po volji), ALI, fizičko sobstvo se ponaša tako da jača dušu dok god smo živi. Moje iskustvo sa mrtvima jest da oni ne evouliraju više u moći, iznad onoga što su imali kada su bili živi. Duh ostaje duh dok se ne reinkrinira u fizičko. Samo kroz snagu duše (moćan bioelektricitet), će pojedinac dostići božanstvo.

Kundalini i čakre:

Kundalini je najviša forma joge. To je božja stvar. Sva učenja Joge, Budizma, Hinduizma, itd., i zapadnih religija, propovijedaju bespomoćnost, govore pojedincu kako biti totalna žrtva i pokušavaju se pobrinuti da se rezultati iz tih disciplina čuvaju pod kontrolom, ako se postignu uopće. Sveti spisi (hijero znaci «Svet» i glif znači «simbol») ostavljeni za nas u Egiptu (jedan od originalni centara Pravog Sotonizma) su instrukcije kako postati Bog.

Cilj vodećih religija, i istoka i zapada, je držati čovječanstvo porobljenim i bespomoćnim. Te religije uzimaju strah kao alat. «Karma» ovo, i «Karma» ono. Sotonizam ne propovijeda bespomoćnost. Sotona je briljantan, neustrašivi, nevjerojatno snažan, i prkosan. On se protivi granicama postavljenim slobodi.

Čakre

Ima sedam čakri lociranih uz duž kralješnice koje su najjače. To su «sedam pečata», pisanim u Kršćanskoj bibliji u «Otkrivenju». To su «sedam lampi vatre koje gore prije trona Božjeg». Nazvani su «pečati» jer su ih vanzemaljski neprijatelji zapečatili u čovječanstvu da bi spriječili naš dobitak božje moći i znanja. Mi smo odsječeni od duhovnog i astralnog svijeta. Tisućama godina ranije, bili smo poput Bogova, dok zemlja nije napadnuta i dogodio se «rat u Raju». Kako smo zapečaćeni to je uzrokovalo degradaciju ljudske rase. Nebalansiranost i blokade ove energije, zajedno sa rupama u auri uzrokuju alkoholičarsku i narkomansku ovisnost, depresiju, manjak suosjećanja prema drugima i drugim formama života, zlostavljačko ponašanje i mnogo drugih svari koje čovječanstvo razbolijeva.

Kundalini

VATRENA ZMIJA je simbol kundalini. Ona leži mirna, smotana na bazi kralješnice, ispod Muladhara čakre. Cilj je podići zmiju (skrovište energije) iz baze kralješnice, kroz svih sedam čakri i izvan krunske čakre iznad glave. Da bi ovo napravio sigurno, svih sedam čakri treba biti potpuno otvoreno i neometano.

Da bi podnio veliku količinu bioelektriciteta sigurno, tijelo pojedinca treba biti snažno i svih sedam čakri treba biti potpuno otvoreno.

Kundalini je životna sila i vrlo je seksualna po prirodi. To je razlog zašto Kršćanska Crkva i ostale RHP religije izbacuju masturbiranje i sve forme seksa. Seks je kreativna moć; to je korištenje životne sile da bi se stvorilo još jedno ljudsko biće. Kada je pojedinac istreniran i iskusan, upotreba ove sile se može upotrijebiti u mnoge druge ciljeve.

Hata (fizička) joga može biti od velike pomoći koja stimulira i otvara čakre i vrlo je preporučljiva. Povećavajući naš nivo fizičke fleksibilnosti, životna sila lakše teče. Treba samo pogledati ukočenost u starijoj dobi i bolesno zdravlje koje ga prati, stara dob prethodi smrti.

Postoje mnoge metode za buđenje ove moći. Neke od njih uključuju:

 

Povećan bioelektricitet:

 

OGRANIČENJA NISU DIO SOTONIZMA.

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

home