Sotonistički simboli

 

Tužna je činjenica da rijetko koji sotonist poznaje pravo značenje naših simbola. Većina uzima krive i ne točne informacije iz kršćanskih izvora. Kršćani neprestalno pokazuju svoju glupost i ne znanje. Znanje je njihov najzastrašujući neprijatelj jer niti jedna muljaža, ni prijevara, niti bilo koja laž ne može uspjeti kada pojedinac ima znanje istine.

 Pentagram okrenut prema dolje označava energiju koja ulazi u našu krunsku čakru odozgo. Sotonistička Svjetlosna Munja simbolizira Sotonu kao našeg pravog Boga Stvoritelja. Svjetlosna munja je životna sila – bioelektricitet. Svi simboli okrenuti prema dolje u Sotonizmu predstavljaju energiju koja odozgo silazi i daje život, jačajući ljudsku dušu.

 Jednako Naoružani Željezni Križ se vidi u mnogim Demonskim sigilima i predstavlja točan poredak čakri i oblik ljudske duše.

 Lucifer ima nekoliko sigila. Svi imaju veze sa dostizanjem božanstva. Simbol slijeva predstavlja Pravi GRAL. Ovo je pokal koji drži eliksir života. Katolička crkva je ukrala ovaj koncept i korumpirala ga. Gral je dio Magnum Opusa, potencijal koji imamo u sebi. To nije materijalni objekt, to je koncept. «Krv Čakri» je energija koja curi kada se stimulira. Gral se gleda kao «Kraljevska Krv». To je krv čakri.

 Simboli slijeva su od Astarot. Obadvoje su izvedenice od Egipatskog Anka.
  Egipatski Ank predstavlja ključ duše i srčane čakre. Glif planete Venere je izvedenica od anka. I planet Venera i srčana čakra su povezani sa Astarot.

CRNA i CRVENA boja datiraju iz Drevnog Egipta. Egipat je znan kao «Crna i Crvena Zemlja» i bila je centar Alkemije. Alkemija je transformacija ljudske duše u božanstvo. Kroz tu transformaciju, mi dovršavamo ne završeni rad našeg Stvoritelja Sotone.

  Piramida je simbol oblika ljudske čakre. Dio koji nedostaje predstavlja ne završeni rad i SVE-VIDEĆE OKO predstavlja gnozu i svu-spoznaju kada pojedinac dosegne božanstvo. To stanje je također znano kao SAMADHI ili «SUPER SVIJEST». Slika lijevo je uzeto od jednog Američkog dolara. Sjedinjene Američke Države, vlada i sve, su izgrađene po Masonskim principima i nije od Kršćana koliko god rastezali maštu. Originalno slobodno zidarstvo je od Sotone.

je Kabalistički kvadrat Sunca. Pravo značenje od «Hrama Solomonova» jest «HRAM SUNCA». «Sol», «Om» i «On» su sve riječi za Sunce. «Sol» je latinska riječ za Sunce i bliska je sa engleskom riječi duša (soul). «Om» je ime dobiveno od Hindusa za Spiritualno Sunce i «On» je egipatska riječ za Sunce. Simbolizam Hrama Solomonova je ukran od Židova i napravljen je u pravi lik, kao i sa fiktivnim nazarećaninom i gotovo sa svim u Židovsko/Kršćanskoj Bibliji. Za više informacija (na engleskom):
Uklanjanje i Uništavanje Originalnih Ne-židovskih Religijskih Tekstova
Razotkrivanje Spiritualne Korupcije: Spiritualna Alkemija i Biblija

 

 

 

Pravo značenje „Hrama Sunca“ je duhovno. To simbolizira usavršenu dušu, gdje zrake iz srčane čake, što je centar duše i cirkuliranja duhovne energije, zrače u 8 različitih zraka. Svjetleća duša je simbolizirana suncem. 8 je broj Astarot. To je također „Novi Jeruzalem“. Ime „Jeruzalem“ je također ukradeno i korumpirano u grad u Izraelu. „Jeruzalem“ JE KONCEPT!

Star of Ishtar
Soul_Infinity.gif
Infinity.gif

Primjeti dva sotonistička simbola desno iznad, broj 8 je simbol besmrtnosti. 8-ica je okrenuta na stranu. Križ sa dvije prečke simbolizira ljudsku dušu na srčanoj čakri i trećem oku. Osmo-smjerna zvijezda lijevo je Zvijeda Astarot. Katolička Crkva je to prozvala „Pečatom Zvjeri“. Sve što ima veze sa duhovnosti je oklevetano i blasfemizirano i oskvrnuto od strane Kršćanske Crkve.
Svjetleća usavršena duša je također simbolizirana kao „Svjetlo“.

Skull.jpg Lubanja i kosti je simbol za Nigredo stadij Magnum Opusa (transformacija duše u božanstvo). To je stadij smrti u radu, prije nego se duša pročisti u božanstvo. Nečistoća se odvaja od čistoće.

 Crno Sunce, Gavran, Vrana i crna boja također simbolizira Nigredo stadij.

 Paun je svet Sotoni i predstavlja multi-obojani stadij Magnum Opusa koji slijedi Nigredo.

Luciferu, Luciferu, raširi svoj rep, i odvedi me punom brzinom kroz uski prolaz, doline smrti, do svjetlećeg svijetla, palače Bogova. – Isanatha Muni

 

Ova stranica je pod radom. Dodat ću još mnogo simbola i također specijalnu sekciju o Demonskim Sigilima i kako ih čitati. Svi Demonski Sigili su dizajnirani od važnih alkemijskih simbola.

 

© Copyright 2006, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457