Standardni Ritual Uništenja za Osvetu

 

Ritual koji sledi jeste u suštini za početnike i one koji su novi. Adepti koriste više tehnike koje su naprednije i u mnogim slučajevima, formalni ritual nije potreban. Snaga vašeg uma, aure, volje, koncentracije, i mržnje odlučiće ishod bilo kojeg rituala uništenja. Kada ste novi, Satana i njegovi Demoni često čine usluge, ali suština istinskog Satanizma jeste samo-unapređivanje.

Ritual Uništenja počinje Standardnim Ritualom.

Nakon invokacije Četiri Krunisana Princa Pakla, trebalo bi da pročitate molitvu koju ste zapisali sami svojim rečima tražeći uništenje svoga neprijtelja. Radite sa samo jednim neprijateljem svaki put, sem ukoliko nemate poseban dogovor sa Demonom u zamenu za usluge oko kojih se oboje složite. Pokušaji da kaznite više od jednog neprijatelja samo će oslabiti vaše energije, jer će se raštrkati. Energija bi trebalo da bude usmerena poput lasera kada radite ovo.

Uključeno u molitvu trebalo bi da bude ime osobe koju želite da uništite, surovost kazne koju želite da nanesete, i kako su povredili vas ili vaša osećanja kako ste zlostavljani. Takođe pomaže da imate ili malu ličnu svojinu žrtve ili sliku njega/nje, ali nije neophodno.

Pročitajte molitvu ili naglas ili u sebi, tada probijte vrhom svoga atamea kroz papir i zapalite ga plamenom jedne od vaših sveća i stavite ga u goruću posudu.

Sledeći korak je izuzetno važan. Šta sledi jeste dobra katarza koja može biti spasioc mentalnom zdravlju osobe koja izvodi ritual i njenom opštem stanju. Ovo je korak meditacije i visoko je preporučljiva u slučajevima gde postoji ogromna količina nagomilanog besa i mržnje: Ovde vizuališete osobu što je jasnije možete i izbacite sve dok se potpuno ne iscrpite. Ovaj ritual je najbolje raditi dok prestupnik spava.

Vizuališite osobu koju želite uništiti jasno i nanesite svo sakaćenje, povrede, i bol koju možete da zamislite na nju. Tucite je, bodite je, mučite je, i mučite je. Možete da ponaljajući recitujete ime osobe iznova i iznova u svom umu. Izbacite svu svoju mržnju i bes na bilo koji način na koji želite. Samo radite u svom umu. Neki ljudi mrze nekoga toliko snažno da plaču- ovo je u redu, pročišćavajuće je i veoma intenzivno emocionalno olakšanje. Morate da nastavite ovo da radite dok niste doslovno iscrpljeni.

Najvažnija stvar ovde jeste da ostanete koncentrisani. Trebalo bi takođe da se osećate veoma opravdano. Bilo kakvi prekidi u koncentraciji ili osećaji koji se podkradaju gde niste 100% sigurni da ste u pravu i potpuno mogu ne samo da unište ritual uništenja, već mogu biti opasni.

Sada, zatvorite ritual zahvaljujući se Satani i njegovim Demonima koje ste možda prizvali kako bi prestupnik bio pravedno kažnjen. Pozvonite Zvonom, okrenite se u smeru kazaljke na satu i recite SLAVA SATANI!! Ili u sebi ili na glas.

Uzmite spaljene ostatke i možete ih baciti u toalet ili ih se rešiti na neki drugi ponižavajući način.

SADA OVAJ KORAK JE IZUZETNO VAŽAN:
Koristite koliko god vam je vremena potrebno sa ovim i onda još malo. Upravo ste radili sa veoma negativnom i destruktivnom energijom. Trebalo bi da očistite svoju auru i čakre. Ovo se radi tako što neprekidno postavljate belu svetlost ili pročišćavajuću vatru oko svoje aure kako biste očistili i spalili ostatke negative energije. Tada nastavite da postavljate svetlost ili vatru oko svake od vaših čakri, jednu po jednu. Tada nastavite da okrećete svoje čakre- recite sebi ’’brzina svetlosti’’ za svaku. Gledajte kako se okreću dok ne postanu blistavo bele poput Sunca. Ustanite i vizuališite ravan disk poput površine stola iznad svoje glave, kako sja blistavo belom. Površina će se spustiti na vašu glavu i sve do dole kroz vaše telo i dalje do dna vaših stopala, gurajući i izbacujući bilo kakve negativne ostatke iz vašeg bića. Ponovite ovu vežbu minimum dva puta.

Trebalo bi da nastavite da čistite svoju auru nekoliko dana nakon dela.

Važno je da ostavite iskustvo iza sebe i da ne razmišljate o prestupniku niti da se brinete sa iščekivanjem o njegovoj/njenoj kazni. Neka delo uradi svoj posao. Proterajte prestupnika i incident iz svojih misli. Ovakav rad može potrajati i do mesec dana ili više.

**Ritual može biti izmenjen, koristeći LUTKU

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

home