Sotonistički Sakramenti

 

Ljudi me pitaju, zašto zastupam stvaranje posvete Sotoni. Posvećivanje Sotoni je sakrament. Mijenja život na bolje i također otvara vrata prema znanju, mudrosti, duhovnom svijetu i prijateljskoj komunikaciji sa Demonima, koje su nemoguće outsiderima. Posvećivanje pokazuje naše namjere i posvetu Sotoni. Tu nas on shvaća ozbiljno.

Za razliku od sakramenata u drugim religijama, Sotonistički skramenti su stvarni i istiniti. U drugim religijama, sakramenti su lažni. To je dokazano činjenicom da onaj koji ih primi, može, tek tako, otići i okrenuti se u bilo koje vrijeme. Oni nemaju moći ni veze. Oni su u stvarnosti bezvrijedni.

Kad se posvetimo Sotoni, on nas i našu riječ uzima za ozbiljno. To je stvarno i trajno, kao što treba biti. Inicijacijski ritual, također predstavlja test karaktera. Snaga je jako važna. Naš karakter je testiran kad damo svoje duše Sotoni. Tu radimo jedan od najhrabrijih koraka u našim životima. Puno nas se okrenulo od svega što su nas naučili kroz naše živote iz čistog prkosa. Tu pokazujemo svoj pravi karakter, da nismo izmanipulirani strahom, prijetnjama i ostalim stvarima koje zapravo i ne razumijemo. To je veliki duhovni korak u oslobađanju sebe i duše, i priprema za intenzivno unutarnje razvijanje i spiritualnu evoluciju koja dolazi kada smo pravi Sotonisti.

To pokazuje da smo stvarno posvećeni Ocu, i mi mislimo ono što kažemo, jer totalno poštenje je jako važno Sotoni i njegovim Demonima. Za uzvrat, nagrađeni smo znanjem i mudrošću koje outsideri ne poznaju.

Također, kad neki od nas se povete da služe kao svećenstvo, to je zadatak za cijeli život. Otac nas uzdiže prema ovome. On se često objavljuje u životima njegovih učenika, iako je naš um usmjeren na nešto drugo. Tako i treba biti. Očeva veza s nama je dvosmjerna ulica. On nas susreće i više od pola puta.

Outsideri su poznati kao „oni koji su bez“. Mnogi koji su se površno bavili okultnim, magijom pa čak i Egiptom; (kao Egipat, svo okultno je od Oca Sotone) outsideri su dijelili negativna iskustva i lošu sreću, jer nisu napravili posvetu. Znam da outsideri mogu samo do tu ići u tim područjima. Kad napravimo posvetu, postajemo dio Obitelji Sotone, i dobrodošli smo da učimo, razvijamo se i evouliramo.

 

- Viša Svećenica Maxine Dietrich

home

copyright © 2003