LUCIFEROV NOVI EON

 

Ulazimo u novi eon. Doba Vodolije, 11. znaka Zodijaka.
Ovo je “Eon Satane”. Evo nekih od znakova :

Bogovi su mnogo pažnje posvetili kretanju planeta, zvezda i sazvežđa. Ostavljali su slike u kamenu, kao sto se vidi po egipatskoj Sfingi koja je konstruisana tokom doba Lava (pre 10,500 godina). Skarabej koji predstavlja Doba Raka, redovi ovnovskih glava (doba Ovna), i monolitske skulpture Blizanaca vide se na raznim mestima u Egiptu i Srednjem Istoku.

Godine 1962. raspored planeta bio je sledeći : Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars, Jupiter i Saturn - svi su bili u znaku Vodolije, objavljivajući doba kompjutera, koje je izronilo 28 godina kasnije prateći Saturnov ciklus. Tehnologija je napredovala nečuvenom brzinom u predhodnom veku.

Ateista, Madalyn Murray O'Hair je uspela u uklanjanju hrišćanskih biblija i prinudnih molitva iz škola u 1963.

Anton LaVey osnovao je prvu zvaničnu Crkvu Satane, na Valpurgijsku noć, 30-og aprila,1966.

Tokom kasnih 60-ih katolička crkva, jedna od najvećih i najstarijih hrišćanskih institucija počela je da propada. Opatice i sveštenici, koji su ponosno nosili svoje uniforme, skinuli su ih. Danas nošenje formalnih uniformi Katoličkog sveštenstva u mnogim krajevima sveta, pogotovu u Sjedinjenim Državama je retko. Njihovo sveštenstvo se umanjilo do te mere da sada drugi ljudi preuzimaju njihove nekadašnje dužnosti. Većina preostalih sveštenika, svih životnih soba, bivaju sada dovedeni pred lice pravde za seksualno zlostavljanje dece i ostalih odvratnih kriminala koji su se dešavali vekovima. Rezultujuće tužbe i skandali lome katoličku crkvu. I protestanti imaju svoj udeo, tako da će još više zločina biti otkriveno. Sada smo u dobu informacija i komunikacija, što će dovesti do toga da će mnoge hrišćanske sekte biti razotkrivene zajedno sa Katoličkom crkvom.

Bend 70-ih, “Black Sabbath” je napravio put za heavy metal, death/black metal. Metal scena otvoreno kudi hrišcanskog "boga" i Satanistički tekstovi postaju veoma popularni, pogotovu među omladinom. Pogledaj oko sebe – Satanistička muzika, filmovi, knjige, ‘role playing’ igre, video igre, internet sa hiljade Satanističkih sajtova, majice, nakit itd. Ima mnogo primera. Satana postaje veoma popularan.

Tokom devedesetih, stotine hrišćanskih crkvi je spaljeno širom sveta. Hrišćanske crkve ubrzano gube svoju slavu i reputaciju; a kao rezultat mnogi su izgubljeni i traže odgovore. Hrišćanska religija je izgrađena na ubistvima, laži, nepravdi i groznim zločinima nad ćovečanstvom i sada se suočava sa posledicama. Znanje je široko dostupno i laži i obećanja religija Staza Desne Ruke nisu vise efektne kao što su nekada bile.

U Crnoj knjizi, Satana izjavljuje da oni koji su bez "ne znaju stanje stvari kakvo će nastati. Iz ovog razloga, oni prave mnoge greške." Dosežemo do kraja doba Riba. Zapisano je da će na kraju istina izaći na videlo i mnogi će želeti da se priključe u poslednjem minutu, ali biće suviše kasno.

Jehova/JHVH, PRAVI “princ laži”, se ne zadovoljava malim, jer je imao judeoh/rišćanske/muslimanske i druge religije Staze Desne Ruke vekovima. Biblijski lupeži će se neprijatno probuditi.

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

home