Bratstvo Zmije – Učenja Drevnog Egipta

egypt

 

Piramidinih svrha je mnogo. Jedna od svrha bila je za inicijacijske i ceremonijalne rituale, kako za ljude tako i za magijske radove Bogova. Mnogi hieroglifi pokazuju Bogove kako podešavaju čakre nekakvim instrumentom koji liči na štap. Sotona je dao te energijske centre ljudima, poznate su kao dah života, udahnutih u nas od samoga Boga (Oca Sotone). Postoje sedam glavnih čakri i ostatak sporednih. Kuka i mlat bili su oruđa za podešavanje glavnih čakri uz duž kralješnice. Zidna slika u Abu Simbelu prikazuje Horusa držeći štap iza Ozirisove glave na mjestu gdje su primarna vrata za osmu čakru (iznad krune na glavi). Kuka se miče gore i dolje na štapu da podesi čakru. Oziris stoji sa erakcijom. Seksualna energija je glavni komponent u obredu uskrsnuća i besmrtnosti. Kundalini je seksualna; životna energija. Seksualna energija je životna sila, jer može stvoriti život kroz drugo ljudsko biće. Seksualna energija se diže i spušta niz kralješnicu tijekom procesa podešavanja. Egipatsli Ankh simbolizira vječni život a vječni život je vezan sa dahom. Ankh je također povezan sa seksualnom energijom.
Jedno od glavnih učenja je prevladavanje straha. Samo kad pojedinac prevlada osobne strahove, više razine se mogu postići. Strah je glavni osjećaj koji spriječava u duhovnom napretku. Strah, prvo, mora biti prevladan ovdje na Zemlji. Da bi dosegli taj cilj, Egipćani su izgradili posebne hramove uz Nil. Bilo ih je 12, zajedno sa Velikom Piramidom čine 13. 1+3=4. Sve priče u kršćanskoj Bibliji davajući Sotoni i njegovim Demonima određeni matematičli broj, bio je 13. Četiri je Sotonin originalni broj.

Hram u Kom Ombou predstavlja drugu čakru, i posvećen je polaritetu/dualnosti; baza seksualnosti i dva Boga koja joj se pripisuje – Sobek, Krokodilski Bog i Horus. Drevni Egipćani bi u tom hramu stvarali iskustva koja iniciraju prolazak njihovih strahova da postanu jaki i kompetentni za iskustva ne poznatog. Bila je vodena rupa puna krokodila. Početnik uzima samo jedan dah i roni ispod vode ne znajući što ga očekuje a test je pojavljivanje iz vode na nekoj drugoj lokaciji od ulaska. Početnici su ne svjesni da su krokodili bili potpuno siti. Trebali su ostati mirni i smireni da se potpuno kontroliraju pod vodom. ¹
Sarkofazi Kraljeve odaje su se koristile za zadnji test učenjacima. Piramide su se gradile točno za moćnom energijom zemljinih linija („ley lines“) i korištene od Bogova za ritualne radove. Ispod Velike Piramide se nalaze „Dvorovi Amenti“, maternica Zemlje. Učenjak bi legao u sarkofag u točnom položaju tako da zrak pogodi njegovu čakru trećeg oka. Učenjak tada započinje specifičan tip meditacije i iskustva su ponekad bila toliko blaženstvena, da se neki nisu više vraćali. Dio inicijacije je da se učenjak sjeti da se treba vratiti u tijelo nakon iskustva. Zadnja se također odvijala u Kraljevim odajama. Ova 4-5 minutna ceremonija se radila u središtu sobe. Ankh se crtao na mjestu trećeg oka kod učenjaka. ²

Sotona je stvorio Bratstvo Zmije za ljude da mogu napredovati do više razine spiritualnosti. Bogovi su bili učitelji. Većinu ih sada znamo kao Demone. Neki Bogovi, kao Toth i Isis su pobjegli etiketiranju kao Demoni. Isis je Astaroth, ali to ne znaju mnogi. Oni pomažu i uče čovječanstvo.

___________________________________________________________

References:
¹ The Gods of Eden by William Bramley 1990 pages 53-54
² The Ancient Secret of the Flower of Life
by Drunvalo Melchizedek Volume 2, pages 262-268
(This book is real RHP and new agey, but contains a lot of useful information about Ancient Egypt).
Supporting References:
The Illustrated Egyptian Book of the Dead : a new translation with commentary by Ramses Seleem, 2001

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

home